Friday, August 8, 2008

Home » » Asean Day 2008

Asean Day 2008

Share

Asean Day 2008

Fuhhhh!!!!!!Leganya hrni dgn smlm Asean Day yg dianjurkan oleh bash part 6 Diploma Pentadbiran Awam..Walaupun kami hanya di bagi masa xsmpi sebulan dgn bajet yg ciput, dgn xder guide dr sape2, tp kami dpt gak jlnkn event ni dgn pnh jayanya...Aku sbg penolong pgrh projek rasa bangga sgt sebab event berjaya berjalan dgn lancar..walaupun pnh pgg jwtn pgrh projek untuk FESKO 2008, tp kali aku rasa lg best sbb dpt mengeratkan silaturrahim dgn part 6 bash aku.Biasala last2 sem ni nk ada kngn bersama sblm berpisah kn..

Semua kwn2 aku bg support spnhnya Asean Day ni walaupun ada yg dok kt luar ssh nk dtg,tp drg ttp dtg gak memeriahkan suasana.Kwn2 yg sporting, heppening dgn lecturer pun best2 semua...Rasa hepi sgt2....Yeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Esok kenduri kawin lec aku xdpt pg coz ada LDK ngn sport day......:-(.letihnyer.......tp xper..hrni kami dh konvoi ramai2 boyz n gurl pg rmh lec tu..just nk jgk2 tnjk muka pn jdla..sjk hati die tgk kami dtg kn..huhu..dh tu lak hr ahad lak ada 2 test, Development Admin ngn Law...waaaaaa.....xstdy lg..cane ni.......xper2..aku kn seorg pljr yg berdedikasi dan bijak membahagikan masa(kuang3x)..xperla..stdy la pasni..tgkla result cane nanti..huhuhu...thanks to all DPA Part 6 UiTM Kedah......................Love u all!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Anonymous said...

hehehe...nk org yg kt tepi 2 leh x...sbln kiri...nk mtk tlg dia uruskn prgm kami kt cni...en.zuar..anda di perlukan..hahaha

zuar said...

nk tlg uruskan program per?masak memasak ker?huhu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive