Friday, August 22, 2008

Home » » Cara Cari Serial Number Dengan Mudah

Cara Cari Serial Number Dengan Mudah

Share

Cara Cari Serial Number Dengan Mudah

Anda mesti pernah menggunakan software yang versi trial lepas guna sebulan dia akan mintak license key kan. Anda perlu beli kalau nak upgrade ke full version. Tapi ada caranya tanpa beli anda boleh dapatkan license key tersebut.

Anda cuma perlu search di google. Tapi ada tips dan tricks untuk cari serial tersebut dengan mudah. Kalau anda gunakan cara ni, google akan buat tapisan untuk cari yang betul-betul sesuai dengan keyword yang anda search sahaja.

Contohnya anda ingin cari e-kamus serial, anda taip e-kamus kemudian diikuti dengan (94FBR)

Contoh lain anda ingin cari serial number untuk windows XP Pro.

Di search bar anda taipkan seperti ini "Windows XP Professional" 94FBR

Selamat Mencuba:-)

Ataupun jika anda nak serial key tapi tak jumpa, anda boleh request dengan saya. Saya boleh tolong cari setakat mana yang boleh saya cari k..:-)

21 comments:

Anonymous said...

hahaha.......tq. informasi yg berguna untuk ku.hehehe.

zuar said...

sama2...menjadi x?

zuar said...

Shaz:
salam..dpt jmpe link2 yg de serial no tp sumenye xleh donlot.exceed limit la pe la..sy sdng mencari serial no utk Bluesoleil 6.4.286.0..thanks

shaz try cari kt www.serial.ws

Anonymous said...

klu nak cari serial key tuk kis 2011 leyh x erk???

Anonymous said...

klau nak cari key ntk kaspersky leyh x erk??

zuar said...

bleh..byk..tp nk kena crack baru blh..tu yg jadi ssh tu..huhu

Kimi said...

kalo nak cari key code yg banyak kat site,aku jumpe,sitenye http://www.findserialnumber.com/

Kimi said...

zuar,bleh tlg saye cari avast internet security 5 key?

zuar said...

kimi: thanks kimi bg website tu..kalau ada bg la lg.hehe.avast tu nnti aku try cari

Anonymous said...

Salam Bro...
Ad tak keygen untuk whitesmoke, english software...Saya amat memerlukannya

zuar said...

try download ni untuk whitesmoke tu
http://www.mediafire.com/?1exi05huy0d

kimi: try tgk serial ni
http://www.4shared.com/file/U-dPGzHt/Licenseavastlic_Avast_Internet.htm

angah said...

boleh tlg cari serial untuk photoshop cs5 extended v.12 x??? :D

Anonymous said...

salam cne lak ngn MyWinLocker 4?

nani said...

tolong carikan serial idm :)

Anonymous said...

serial number mywinlocker4 xde ke ? :)

Faisal 97 said...

tolong carikan serial fifa 10,sebab saya x jumpa serial dalam folder fifa 10 tu :D

zuar said...

faisal 97: try download yg ni
http://www.smartserials.com/serials/EA_Sports_FIFA_2010_31849.htm

Anonymous said...

salam tq tuk info yg berguna

Anch@ said...

ada license key SRS Audio Essential 1.1.14.?

zuar said...

anch@: masuk sini
http://zuarsoftware.blogspot.com/2012/01/srs-audio-essentials-11140-full-version.html

azrin rizal said...

tolong cari serial numder idm

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive