Sunday, August 10, 2008

Home » » Teka - Teki Yang Perlu Diberi Penampar

Teka - Teki Yang Perlu Diberi Penampar

Share

Teka - Teki Yang Perlu Diberi Penampar

1) Lubang apa yang rasanya hangat, nikmat dan nyaman?

Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik.


2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?

Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M


3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?

Answer: Kuih salah bikin.


4) Binatang apa yang power dalam bab berKarate?

Answer: Kuda belang. Try kira berapa black belt dia ada.


5) Siape yang menemukan dompet kulit?

Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan
kepada saya.

7) Pintu apa yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak buka?

Answer: Pintu yang ada tulis 'TARIK'


8 ) Saya ada 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?

Answer: Pembohong!!!


9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

10) Binatang apa yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?

Answer: Kutu rambut


11) Nenek sapa jalannya meloncat-loncat?

Answer: Neneknye si katak


12) Kenapa lelaki jarang kena penyakit anjing gila?

Answer: Sebab lelaki ni kan 'buaya'


13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?

Answer: Sekretari baik.'Selamat pagi tuan'
. Sekretari kurang baik. 'Dah pagi ni tuan'

14) Apa persamaan Michael Jordan dengan Michael Jackson?

Answer: Dua-dua tak kenal korang...hehe


15) Tukang apa yang kalau dipanggil, dia menjenguk ke atas?

Answer: Tukang gali kubur


16) Nak mencari sikit punya susah, bila dah dapat buang, apa bendanya?

Answer: Tahi hidung


17) Ape persamaan kain jemuran dengan telefon?

Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' boleh diangkat.


18) Kenapa pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?

Answer: Mestilah kena tebang, sape yang nak cabut pokok kelapa ...gile pe


19) Gajah terbang dengan apa?

Answer: Dengan susah payah.

Sekian sudah teka-teki yang memang korang susah nak jawab ni..hehe

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive