Tuesday, April 28, 2009

Home » , » Jana Pendapatan Dengan Handphone

Jana Pendapatan Dengan Handphone

Share

Jana Pendapatan Dengan Handphone


APA KELEBIHAN MENJUAL PREPAID MYMODE?

* Barang KEPERLUAN kepada semua pengguna handphone prepaid, Must BUY product!

* Sekali dah tahu, pelanggan yang datang mencari anda. Senang jual.. Tak perlu MENJAJA!

* Tak perlu maintain PV, BV atau point

* BONUS 4 KALI sebulan diberi setiap minggu

* Tiada HAD bilangan penajaan

* Tidak perlu simpan STOK

* Bisnes 24 JAM di MANA-MANA sahaja

* KHIDMAT sosial kepada masyarakat, jual prepaid waktu kecemasan cth: waktu malam, kedai tutup

* Syarikat KUKUH dan STABIL

* SEMUA orang faham prepaid, tak perlu penerangan mendalam

* Tak perlu personaliti. TAK PERLU tali leher, kereta mewah, petah bercakap, cantik untuk berniaga.

* Berpeluang mengecapi KEBEBASAN KEWANGAN!!


BILA BOLEH BISNES?

Sebaik sahaja handphone anda didaftarkan, 30 saat selepas itu anda akan menerima 4 digit PIN nombor. Anda terus boleh memulakan bisnes SERTA-MERTA

Program apa ni? Skim Cepat kaya ke?

Tidak. Mymode merupakan sebuah perniagaan sah yang berdaftar, diasaskan oleh Syarikat Asia Mobile Commerce Privilledge Sdn. Bhd. yang menyediakan perkhidmatan SMS Prepaid.

Dengan pendaftaran keahlian RM65, anda sah sebagai Agent Mymode dan secara tidak langsung merupakan ‘Tokey Prepaid Topup’ dengan kedai bergerak beroperasi 24jam, tidak kira masa, tidak kira tempat!!

Siapa boleh sertai perniagaan ini?

1) Mempunyai handphone.

2) Tahu SMS.

3) Ada akses internet samada dirumah atau pejabat. (Tidak wajib, tetapi satu kelebihan)

BAGAIMANA SAYA NAK MENJADI AGENT MYMODE?

Kami telah membuka pendaftaran secara online melalui website e-dagang dan prepaid4u. Anda boleh mendaftar dengan membuka alamat web dibawah:

Klik sini


CARANYA

1. Buka alamat web di atas.

2. Klick REGISTER. Dan isikan ‘Borang Pendaftaran Keahlian Percuma’.

3. Login semula menggunakan UserID dan Password anda.

4. Klick button UPGRADE VIP untuk ke ruangan cara-cara pembayaran yuran keahlian RM65.


Anda boleh download step bagaimana daripada penajaan boleh mendapat keuntungan berlipat kali ganda di sini

Tiada usaha yang tidak berhasil.Tiada orang bagi duit free tanpa buat kerja.Tiada kata tiada masa.Kerana setiap manusia di muka bumi ini di beri sehari 24 jam.

Tiada yg kurang atau terlebih walaupun sesaat.Pucuk pangkal macam mana kita hendak curi masa bahagikan dengan sebaik mungkin.Nak berjaya bukan semudah disangka.


Setiap benda bermula dari bawah. Semoga berjaya salam dari saya.Kita jumpa di Puncak Kejayaan.

Sekiranya ada masalah untuk pendaftaran, anda boleh menghubungi saya:

Muhamad Azuar bin Abd Wahab

0173357247@0195515679

Zuar_xpdc87@yahoo.com

Ym: figo_real7@yahoo.com

www.zuarxpdc.blogspot.com



2 comments:

brotherSKL said...

teruskan usaha anda bro, capai pngat MM dgn cpat..anda akan lihat perubahan nya nt..slamat berjaya

zuar said...

aku dah dapat Chief mobile la..ko dah junior CM..aku bila lg..huhu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive