Monday, May 18, 2009

Home » » Cara untuk Format Window XP - Langkah Demi Langkah

Cara untuk Format Window XP - Langkah Demi Langkah

Share


Cara Untuk Format Windows XP - Langkah Demi Langkah

Salam semua..Hari ini saya terbitkan E-Book khas Cara untuk Format Windows XP - langkah Demi Langkah. Jangan lupa untuk memberi komen selepas download e-book ini. Kerjasama dari anda amat saya hargai..:-)

E-Book Cara Untuk Format Windows XP telah di "upgrade" setelah beberapa kelemahan di baiki. Korang jugak boleh ke blog Panduan Format Windows XP untuk keterangan lebih lanjut.


Download preview e-book Cara Format Windows XP - Langkah Demi Langkah di bawah:



Keyword search: Cara format komputer|Cara Format Laptop|Cara Format Windows XP


7 comments:

BroSKL said...

tahniah atas usaha anda untuk menerbitkan e-book pertama ni..semoga anda berjaya..:D BroSkL

haslinda said...

quite a good book. esp. utk beginner...semoga berjaya jual e-book ni...sayer pun nak 1..hehe..

zuar said...

E-Book dah berjaya dijual...:-)..Thanks kepada yang support dan promote..jasa anda x dilupakan..:-)

BroSKL said...

wah, dah ada org beli ke bro ebook ko ni..bagus2 truskna usaha anda..aku sentiasa support ko..:D

wazy said...

tq coz sudi wat e-book ni..mudah-mudahan ramai lagi yang akan memiliki e-book yg amat berguna bagi mereka yang baru belajar di dlm bidang IT ni..thanks a lot bro

zuar said...

same2..:-)..klu nak lebih detail lagi beli la yg full version k..:-)

Athirah Hazwani said...

syabas atas usaha bro!!! nak tanya 1 soalan....saya nak format komputer yg menggunakan mobo asus tp masalahnya tak boleh masuk bios…keluar perkataan can’t detect TPM device…apa yg patut saya lakukan? saya dah cabut bateri….harap blh bantu….

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive