Friday, June 26, 2009

Home » » Pengumuman

Pengumuman

Share


Selamat Datang Kepada Semua Visitor

Terima Kasih Kerana Datang Melawat..Minta maaf sebab hari ni saya tak sempat nak post kat blog ni..Maybe esok atau lusa saya post balik kalau tak bz..Petang ni saya nak pegi ke Shah Alam sebab hari ahad ni 28 hb Jun ktrg jadi volunteer untuk KL International Marathon 2009..Sape-sape area kt ngn Dataran Merdeka tu bolehla pegi tengok k..5 hb Julai dah masuk balik ke UiTM untuk menyambung pengajian semester ke 4..huhu

Tunggu kemunculan posting terbaru dengan permainan yang lebih menarik..:-)




0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive