Thursday, July 9, 2009

Home » » Advanced System Care

Advanced System Care

Share
Advanced System Care
 
Kali ni saya nak buat review tentang software yang bagus intuk PC anda yang dinamakan Advanced System Care.Dengan menggunakan software yang mempunyai pelbagai fungsi ni, anda tak perlu lagi install banyak software lain. Ini kerana dalam satu software anda boleh buang spyware (spyware biasa-biasa je), fixed registry, buang file yang tak diperlukan,membuat backup driver,optimize sistem, defragment disk, melajukan internet, auto – shutdown,disk check dan lain-lain lagi. Lihat screenshot di bawah:






Download software Advanced System Care

Selepas anda download dan install, masukkan key di bawah ni untuk upgrade ke pro version

Account Name: raymond.cc
License Code: AF0B-AF0B-A0FF-6767

11 comments:

broskl said...

byknya software ko cari x full ke hD ko haha..erm aku slalu jer bertwitter x 6pak pun ko..?

zuar said...

aku mggu ni kurang bertwitter ckt..mggu dpn kot..xdela byk sgt..tp blhla stkt nk format pastu pasang balik tu..huhu

shaz said...

lesennya dh expired la.leh renew kn x?tq..

zuar said...

oo..kat sini rupanya...dh expired ke?nnti saya cari yg baru..tp rasanya mcm ok je..:-D

shaz said...

yeke..tp nape ble nk remove apa yg dh di scan,xleh?dia kta,renew lesen..

zuar said...

shaz dh masukkan ke blm lesen key tu?

shaz said...

dh msuk dh.tp dia kta,dh expired..

zuar said...

shaz mesti masukkan lesen key tu masa on9 kan..jgn buka internet klu upgrade..klu x mmg blacklist..bt time xon9 k.try dlu tau..nnti bgtau k

shaz said...

ooo..
cmtu eyh..awat xhabaq awl2..

zuar said...

hehe..mn cek tau depa xbgtau..hehe..dh ok ke

Anonymous said...

credit 2 tuan tanah..
time kasih skali lagi..
hehe..da bley gune n upgred to pro..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive