Monday, July 20, 2009

Home » » Malaysia vs Man Utd 2009

Malaysia vs Man Utd 2009

Share


Malaysia vs Man Utd 2009

Post kali ni bukan berkaitan komputer tapi tentang pasukan kesayangan saya yang datang ke tanah air dan mengadakan perlawanan persahabatan dengan pasukan Malaysia..Memang best sangat Man Utd datang..Walaupun seorang penyokong setia pasukan Man Utd,tapi saya tetap memberi sokongan yang x berbelah bagi kepada pasukan negara kita iaitu Malaysia.Game haritu memang menarik. Pasukan negara nampak bermain dengan teratur,kemas,kawalan bola yang cantik dengan permainan pantas.Man Utd seperti biasa main dengan hantaran 1 2 dari kawasan tengah sampai ke kawasan gol pasukan negara tapi disebabkan kekebalan benteng Malaysia menafikan jaringan gol yang lebih banyak.

Pasukan Man Utd nampak keletihan mungkin sebab main petang dalam keadaan cuaca panas 2 3 org nampak seperti kehausan air..Contohnya Anderson..hehe.Bagi Owen yang masuk menggantikan Rooney dalam permainan pertama bersama Man Utd dengan menjaringkan gol pertama untuknya dan gol kemenangan Man Utd menambahkan keyakinan Owen untuk beraksi lebih baik lagi lepas ni.

Pasukan Malaysia diharap dapat bermain dengan permainan yang sama seperti sebelum ini pada malam ini.Seperti yang Amri Yahyah cakap iaitu player yang menjaringkan 2 gol Malaysia Man Utd akan bermain dengan permainan yang lebih baik pada malam ni sebab drg dh tau taktik Malaysia. Malaysia pulak mesti bertahan dengan baik dan main dengan hantaran pantas seperti game pertama.

Pendapat saya game malam ni Malaysia akan banyak bertahan dan Man Utd akan bermain dengan permainan lebih bertenaga walaupun tak sepenuhnya. Diharap pasukan negara akan memberikan saingan sengit kepada Man Utd walaupun pemain negara merupakan pemain muda dan diharap pasukan negara sekarang bakal menjadi pasukan yang digeruni satu masa nanti..:-).Predict game malam ni Malaysia 0
Man Utd 3.

Kepada anda yang terlepas peluang nak tengok highlight Malaysia vs Man Utd boleh tengok kat sini k..







0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive