Monday, July 6, 2009

Home » » Pengumuman Penting

Pengumuman Penting

Share


Pengumuman Penting


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada anda semua..Saya cuma nak bagitau yang saya telah tukarkan domain www.zuarxpdc.via.my kepada domain asal iaitu www.zuarxpdc.blogspot.com kerana ramai yang mengadu blog ni xdapat masuk.

Saya pun dah perasan lama tapi nak try dulu macam mana kesannya dalam tempoh percubaan ni. Memang betul domain .via.my ada masalah sebab ada sesetengah pengguna yang xdapat nak masuk dan saya telah kehilangan banyak pengunjung setia blog ni.:-(

Jadi kepada anda yang nak masuk ke blog ni sila tukar kembali ke www.zuarxpdc.blogspot.com ok.Xlama lagi mungkin ditukar kepada dot com kalau ada rezeki.


Sebenarnya banyak lagi yang saya nak post untuk minggu ni..Tapi saya stop sekejap mungkin esok ataupun lusa saya post balik. Zaman student dah kembali...hehe

4 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

kuang!kuang!kuang! pakai ler co.cc.yg tu ok rasanye.hehe.

zuar said...

oo..perli...tembak kg..hehe..mn pegi lama xnmpk..bercuti ke..hehe

aNiS tHe BumbleBee said...

idopp je lagiiik!

zuar said...

haha..klu idop ok la tu..kekeke

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive