Tuesday, August 4, 2009

Home » » Kalkulator Belanjawan Bulanan

Kalkulator Belanjawan Bulanan

Share


Kalkulator Belanjawan Bulanan

Kepada anda yang inginkan belanjawan bulanan anda direkodkan secara sistematik anda boleh download Kalkulator Belanjawan Bulanan ini. Amat penting bagi anda yang tidak mahu perbelanjaan anda overspending ataupun terlebih dari apa yang anda rancangkan.

Dengan merekodkan perbelanjaan anda secara sistematik, anda dapat kenalpasti di mana wang anda habiskan dan bagaimana cara untuk anda recover kembali bajet anda yang telah telrebih itu di masa hadapan. Kepada usahawan-usahawan online amat penting bagi anda menguruskan belanjawan anda dengan bijak.:-).


10 comments:

~ieDa~ said...

Da donlod calculator..!:) Leh lh kire
bajet 2009 brp..Hehehe..

zuar said...

yeke..bgs2..bajet 2009 dh lepas la..bajet 2010 lak..hehe

akuchey said...

bro,,klakulator nih tak leh insert apa2 number ka.kena password.boleh share.

zuar said...

maksud xleh insert number tu mcm mn?xboleh insert dlm kalkulator tu @ xleh masukkan password?:-D

Anonymous said...

password protected bila nak ubah description.. nak customize sesuai dgn jenis perbelanjaan kita tak boleh melainkan kena unprotect tp masalahnya tak tau password..

Anonymous said...

apa password dia ek?

Kamaruzaman said...

Terima kasih atas bantuan kewangan. Saya dah download budget planning.

Kamaruzaman,
Segamat

Kamaruzaman said...

Tq 4 budget planning. It`s very usefull

Anonymous said...

asal total income kt atas 2 x terkua pon....

Ahnafkun said...

xde link donload pon? emel kat saya bleh?
hannooh22@gmail.com

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive