Thursday, September 17, 2009

Home » » Membuat Matrix

Membuat Matrix

Share

Membuat Matrix


Jom bermain dengan coding komputer anda..Kali ini kita belajar cara bagaimana untuk membuat Matrix. Matrix tu ape?Ala..cite Matrix tu..Tak kan tak tau kot..Tapi bukan nak ajar buat cite tu..:-P.

Nak ajar cara nak buat tulisan Matrix yang kaler hijau turun banyak-banyak macam kat gambar atas tu..Jangan takut nak mencuba ok..Tak bahaya pun..Just untuk tau nak gunakan kod-kod rahsia komputer je..:-)
.


Cara-caranya:


Anda salin kod di bawah ni kemudian paste di dalam notepad dan save as .bat. Pastu klik la fail bat tu nanti kuar la Matrix tu..Senang je..:-)



@echo off
color 0a
cls
:A
echo 110001 00000zuarxpdc111101011101 0101zuarxpdc010 000111001 00011110010101zuarxpdc0100010 10011
echo 100011 10111zuarxpdc101000010000 0011zuarxpdc000 101000111 11010110010100zuarxpdc1100110 01011
echo 101001 10101zuarxpdc110001000111 0101zuarxpdc110 100011110 01010101010001zuarxpdc0101001 01010
echo 110001 00000zuarxpdc111101011101 0101zuarxpdc010 000111001 00011110010101zuarxpdc0100010 10011
echo 100011 10111zuarxpdc101000010000 0011zuarxpdc000 101000111 11010110010100zuarxpdc1100110 01011
echo 101001 10101zuarxpdc110001000111 0101zuarxpdc110 100011110 01010101010001zuarxpdc0101001 01010
goto A

ataupun download tutorial kat bawah ni


Download Tutorial Membuat Matrix

1 comments:

Anonymous said...

laju sangat..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive