Friday, October 23, 2009

Home » » Pakej Broadband Terbaru Maxis Paling Murah

Pakej Broadband Terbaru Maxis Paling Murah

Share

Pakej Broadband Terbaru Maxis Paling Murah

KUALA LUMPUR - Maxis Communications Bhd. (Maxis) melancarkan kempen jalur lebar terbarunya, Something for Everybody, sebagai usaha menyediakan pakej terbaik untuk memenuhi keperluan pelanggannya yang berbeza.

Pengurus Besar Kanannya, Afizulazha Abdullah berkata, tawaran pakej yang bermula serendah RM8 sehari sehingga RM48 sebulan itu bertujuan untuk meningkatkan pengalaman dan kepuasan pelanggan.

"Pakej jalur lebar ini direka untuk memenuhi corak penggunaan Internet di kalangan pengguna dan dalam masa yang sama akan memberikan penjimatan dengan kos efektif ketika melayari Internet dalam talian.

"Pelanggan hanya perlu bayar untuk apa yang mereka perlukan sahaja,'' katanya pada sidang media sempena pelancaran kempen Something for Everybody di sini semalam.

Turut hadir ialah Ketua Strategi dan Ketua Jalur Lebar Maxis, Dr. Nikolai Dobberstein.

Afizulazha menjelaskan, bagi pakej harian jalur lebar prabayar, kadar penggunaan bagi pakej sehari ialah RM8 dan pakej mingguan (tujuh hari) pula ialah sebanyak RM25.

Kelajuan bagi semua pakej tersebut adalah sama iaitu pada kadar kelajuan perpindahan data 7.2 megabit sesaat menerusi rangkaian kepantasan Maxis yang telah diluaskan.

Sumber : www.kosmo.com.my

2 comments:

senyumm said...

:D

Anonymous said...

TENGAH PENING CARI PAKEJ INTERNET YG MURAH DAB BAGUS

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive