Friday, November 13, 2009

Home » » Kuatkan Speaker Dengan DFX Audio Enhancer 9

Kuatkan Speaker Dengan DFX Audio Enhancer 9

Share

Kuatkan Speaker Dengan DFX Audio Enhancer 9 

Kalau speaker anda slow dan perlukan kuasa tambahan untuk menguatkan lagi sound, gunakan software DFX Audio Enhancer 9 ni. Support Window Media Player, WInamp, Real Player, Divx Player, J.River Media Center, Musicmatch Jukebox dan Yahoo! Music Jukebox.

Kalau nak beli yang full version ni harganya $39.99. Bukan ringgit, tapi dollar. Anda darabla sendiri kalau nak tau harganya. :-p. Tapi saya dah sediakan sekali keygen dalam tu untuk jadikan full version. Tak payah beli pun.

Cara nak install senang je..Pastikan anda tutup dulu application Winamp, Real Player dengan Window Media Player. Install macam biasa lepas tu buka keygen, kalau anda install untuk winamp, cari winamp, klik generate.

Sama jugak kalau untuk lain-lain contohnya Real Player. Tapi pastikan anda install dulu sebab installer untuk Winamp, Real Player dengan Window Media Player lain-lain.


Dah siap generate boleh buka winamp contohnya, akan keluar DFX ni nanti, anda boleh adjust setting nak bunyi macam mana. Boleh tekan butang on @ off kalau tak nak guna.
Bandingkan bunyi sebelum ni dengan sekarang..Layan...:-D

Boleh tengok kat sini http://www.fxsound.com
 


Download DFX Audio Enhancer 9 Mediafire


14 comments:

izanuddin said...

tq la zuar..
lu mmg terbaek r spnjng zaman..
sblom ni aku cari tp jmpa yg free trial je..
tq zuar...
=P

zuar said...

hehe...welcome..sllu2 la melawat k..:-D

Anonymous said...

leh masuk ngan vista tak?
kan jadi mcm nero 7 aritu..
penat2 download..xleh install..
boleh tak awk info sikit..setiap software yg awk bagi tu compatible ngan XP atau VISTA atau kedua-dua sekali..
tq--armin

zuar said...

tq armin bg suggestion..nanti sy letak cmtu..yg ni compatible dgn vista..:-)

zuar said...

cari sendiri la..hehehe:-P

4.z.L.i.N.4 said...

huh..!
org tny die :p

Anonymous said...

hello zua sy dh generate tapi xjadi apa2pun adeh napa leh jadi macam ni klik macam biasa jek dia..mohon pejelasannya pak hehee

zuar said...

generate tapi xjadi ape?sy kurang faham.sblm extract disable dlu antivirus..tkt nanti antivirus delete patch

Anonymous said...

untuk GOM player boleh?

zuar said...

anon:setakat ni belum ada lg function untuk GOM Player

Anonymous said...

salam zuar sya bru bljaq gna bnda nie...tp gud fntion la...cm na ekk nk dpt keygen dia...xjmpa...

ACER FAST TOPUP said...

Bro link dah kena delete...boleh tlg upload lain..

Wan Abdullah said...

salam.

Bro...link dh delete. Tkde link upload terbaru ke?

Ayla Zayla said...

nape trial jerrrr

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive