Monday, November 16, 2009

Home » » M File Anti-Copy 4.0

M File Anti-Copy 4.0

Share


M File Anti-Copy 4.0

Kali ni saya nak share software untuk security komputer anda semua. Anda mesti ada simpan benda-benda penting dalam komputer yang tak nak orang lain ambik ataupun copy dari hard disk anda.

Software yang saya share ni bertujuan untuk menghalang orang lain copy hakmilik anda. Walaupun anda boleh menghalang orang lain copy, tapi anda tak boleh halang orang dari tengok apa yang ada dalam komputer tu.


Contohnya bila orang lain cuba bukak komputer, diorang boleh baca @ tengok dokumen anda, tapi tak boleh copy ke dalam pendrive ataupun hard disk yang lain.

Cara-cara nak guna:

Install macam biasa.

Dah siap install automatik dia akan mintak anda masukkan password.

Set password 2 kali. Klik activate.
Kalau nak transfer @ copy klik deactivate.

Support Windows : 98/Me/XP/Vista



Download M File Anti-Copy 4.0 Mediafire

7 comments:

Anonymous said...

salam ...bro...
boleh tak bro bagi tahu mcm mna nak set up akaun pay pal..?
dan mcm mana nak setting microsoft outlook dgn betul
bila saya setting..bila hantar mesej dapt balik mesej yg dihantar ke dlm email saya..nyatakan sending saya failed.
mcm mn nk buat dgn betul?

zuar said...

ni cara untuk dftr paypal..boleh download k.http://www.mediafire.com/file/dnzkbwizn3t/Panduan Daftar Paypal.pdf.yg pasal microsoft outlook tu kurang pasti la..sy xpnh guna pun.sori..:-D

zuar said...

Panduan Daftar Paypal http://www.mediafire.com/file/dnzkbwizn3t/Panduan Daftar Paypal.pdf

dak moto... said...

m file anti copy ni kureng r...
sbb cut or copy mmg xley...
tp send to bloey lak...
hairan den...
klu unistall lak,pc jd xbtl...
mmg beron...

zuar said...

aahla kan..btl gak..copy je xleh..tapi send to blh..baru je tau ni..thanks bg info..:-)..tp saya uninstall ok je..xde problem pun

dak moto... said...

prob nye die disable task manager..copy/paste...

n lain2...tah ler...mujur de recovery...

zuar said...

oo..yeke..pki vista ke xp?kalau kat xp xde masalah pun..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive