Monday, November 23, 2009

Home » » Mitsubishi Lancer Evolution 10 Wallpaper Mediafire Download

Mitsubishi Lancer Evolution 10 Wallpaper Mediafire Download

Share


Mitsubishi Lancer Evolution 10 Wallpaper Mediafire Download


Hiasilah dengan gambar-gambar kereta di desktop anda..Boring yang lama tukar yang baru..:-)..Layan je la..Peminat setia Mitsubishi Lancer ni..huhu



Mitsubishi Lancer Evolution 10 Wallpaper

5 comments:

http://www.vtuned.co.cc/armin.html said...

salam bro....nice pic..
ok..kalau nak lajukan pc..kita kena delete file dlm prefetch kan?..saya telah set pada CCleaner utk delete ' old prefetch data' pada setiap kali saya log on laptop..
tapi bila saya install TuneUp 2010..ia nyatakan jangan delete file2 dm prefetch data..kerana pc/laptop akan lambat untuk loading..kerana window akan loading berdasarkan file2 yang dlm prefetch tu..dgn kata lain..ibarat file2 dlm prefetch tu adalah 'memori' untuk window loading dgn cepat..kerana seolah2..window dah tahu apa yang perlu di loading dulu berdasarkan file2 dlm prefetch tu...kalau delete pun xper..cuma window kena start semula lah apa yang perlu di loading kerana 'memori' sudah di padam dan ini akan lambatkan pc/laptop..itu kata tune UP 2010..ape kata bro zuar?
--@rmeeN

zuar said...

memang pun cmtu..klu buang prefetch tu untuk lajukan PC masa tengah running..:-)

Anonymous said...

Assalamualaikum...

Bro zuar, sorry la klu bertanya kat sini ek.. nk tanya skit pasal problem laptopku ini..

keyboard aku dah pening skit skrg.. cthnya bile aku tekan key '@' tapi mende ni lak kuar '"'.. nape yerk.. klu sbb virus, cmne nk hilangkan virus tu?? tlg ye.. da lme da mende ni memeningkan aku.. Thanks..

zuar said...

masalaha ni belum dapat solution lagi..nanti kalau ada aku post k^_^

Anonymous said...

bez!!!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive