Sunday, November 1, 2009

Home » » Nero 7 Premium Edition

Nero 7 Premium Edition

Share


Nero 7 Premium Edition
 

Kepada anda yang suka menyimpan ataupun download movie, lagu, software dan sebagainya tetapi tidak mampu nak tampung beban yang banyak dalam hard disk komputer, gunakan software Nero 7 Premium Edition ini untuk burn ke dalam cd ataupun dvd. Memang mudah digunakan dan mesra pengguna.


Download Nero 7 Premium Edition 

Serial Number : 1C80001080100000000861848091

6 comments:

Anonymous said...

salam..bro..nero ni xleh install la dgn windows vista hme bsic saya...sebelum install tu, vista dh bg warning ada masalah compatability pada nero ni dgn vista yg saya pakai..tp saya terjah jerr..last2..dkt nk hbis install..vista kick out proses installation ni...knp?..hbis saya xleh pakai nero lah?..satu lg..apasal mozilla bg warning ttg microsoft.NET framework ? bahaya ke?..good luck in exam..study jgn stido lak..tp man utd ttp kena layan bro...anggap je game man u..sebagai "break time study"---armin

zuar said...

xtau la pulak nape..mcm support je kt vista.tp nero ni mmg terbaik la untuk XP.:-)
try tgk kt cni http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/Data-CD-DVD-Burning/Nero-7-Premium.shtml
MU ttp terbaik..Glory Glory Man Utd..

Anonymous said...

salam bro...knape bla dh abs donload suma dh siap dia mahu serial no lg...sya try copy serial yg awk bg tu tp xbleh jga...tlg sya...

zuar said...

disable dulu internet b4 masukkan serial tu

Menn said...

Bro, Nero 7 ni compatible utk Window 7 x?

zuar said...

menn: xcompatible bro.nero 11 baru compatible

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive