Wednesday, November 18, 2009

Home » » Pengumuman Penting

Pengumuman Penting

Share

Pengumuman Penting

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda semua yang sudi melawat blog saya yang tak seberapa ni. Saya telah pun mengemaskini blog saya dan ada sedikit masalah berkaitan langganan blog ini ke emel anda.

Saya telah pun membuat perubahan dan kepada anda yang sebelum ni telah melanggan untuk membaca blog saya melalui emel, anda boleh memasukkan sekali lagi alamat emel anda di bahagian langgan percuma di atas blog ni. Saya dapat kesan yang artikel yang saya post tak sampai kepada anda yang telah membuat langganan.

Minta maaf kepada anda dan kepada anda yang berminat untuk membaca posting saya melalui emel tanpa membuka blog ni anda perlu masukkan emel anda di bahagian langgan percuma tu. Terima kasih kerana memberi sokongan kepada blog saya walaupun baru setahun jagung ni..:-)

Jika anda tak berminat untuk melanggan, anda boleh membuka blog saya seperti biasa. Anda juga boleh memberi komen ataupun kritikan untuk penambahbaikan blog ini. Kerana anda sudi membaca hasil saya, blog ini masih kekal hingga sekarang.:-)

Ada hadiah untuk anda kepada pembaca bertuah hujung bulan 12 ni..:-D

3 comments:

4.z.L.i.N.4 said...

nk hadiahh
;p

Anonymous said...

salam bro..masukkan saya dlm senarai title contenders untuk hadiah tu yer..heheh
kalu menang ..saya belanja bro ABC KOKO kat shah alam tu...seksyen dua..ade lagi tak?..lama tak merasa abc tu..best siot!!

u tahu tak laman yang sedia kan advertise free..tanpa perlu bayar untuk CPC atau CPM..di alam maya ni..(oiiisshhh..ayat..baku betul..)??
salam..--@rmin

zuar said...

try search kt google..tulis iklan percuma..ada banyak..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive