Tuesday, November 10, 2009

Home » » Portable Internet Download Manager 5.18 build 3

Portable Internet Download Manager 5.18 build 3

Share
 
Portable Internet Download Manager 5.18 build 3 

Tak perlu nak terangkan lagi rasanya apa fungsi software ni. Semua dah tau yang software ni merupakan download manager terbaik sekali. Kepada anda yang selalu download lembab macam siput tu cepat-cepat download IDM terbaru k. Baru tu tak baru sangat sebab paling baru build 4.:-D.


Yang ni versi portable..Tak perlu install..Boleh di bawa ke mana-mana saja cuma masukkan dalam pendrive dan run di mana-mana PC yang ada internet. Kalau pakai versi portable memang dia tak akan download secara automatik.


Cara manualnya ialah copy link download pastu paste di bahagian Add URL di IDM tu lepas tu klik OK. Banyak kelebihan guna versi portable ni sebab ringan lepas tu tak perlu nak install kalau pegi CC nak download. Kalau nak guna di rumah, rasanya baik gunakan versi biasa sebab klik je link download automatik IDM akan download.


Amaran dari saya kalau ada keluar suruh update abaikan sebab nanti dia akan jadi trial version.Sama jugak kalau anda pakai yang versi biasa, jangan update sebab nanti memang dia akan mintak license key. Sebab tu lepas saya format ramai customer yang tanya sebab pe IDM mintak license key.Inilah sebabnya..:-P..Selamat Mencuba.:-)




Download Portable Internet Download Manager 5.18 build 3 Mediafire

10 comments:

izanuddin said...

oo..
makasih2..
mcm ni senang kan??
he

aNiS tHe BumbleBee said...

dapat per? windows 7 kah? hooyeeh! kekekee!

zuar said...

amboi..nak windows 7 lak..igt bill gates ke..hehe.ape yg senang izanuddin?

shaqs said...

zuar.. aku dh download idm ni tp bila buka dia asyik bg tau suruh register.aku x fhm sgt la.

zuar said...

la..yeke..ada tekan update kot..

sOuLz said...

mcm cara nak atasi masalah tu erk .. aq tertekan update pastu da tk berfungsi .. nak kena del registry key die ke .. help help!! hehe

zuar said...

haa..pasni jgn tkn update lagi.sbb yg kita guna tu version lama yg dh register..klu update, kena register blk la.jln penyelesainnya guna revo uninstaller..buang semua sekali registry dlu, baru install blk..kalau x mmg dia akan kuar srh masukkan key jgk

Anonymous said...

KIS 2010 detect trojan dlm folder idm ni....tp idm ok jew, aq lbih suke yg install, lbih snang dgnakan...pe2 pon..TQ zuar.

zuar said...

version 5.19 dah release..tunggu saya upload nnti:-)

Anonymous said...

em macam mne nk remove download idm ni...tolong suggest link revo uninstaller yg betul.. ;;)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive