Saturday, November 21, 2009

Home » » Senarai Web Menyediakan Template Blog

Senarai Web Menyediakan Template Blog

Share

Senarai Website Menyediakan Template Blog

Kepada anda yang baru berbloging dan masih tercari-cari template yang sesuai untuk blog anda, anda tak perlu lagi search di google kerana saya telah pun sediakan senarai website yang menyediakan template blog untuk anda download. Anda boleh pilih template ikut kesesuaian blog dan citarasa anda. Saya pun guna template ringkas je. Janji ada informasi berguna untuk anda baca. :-)


Antara senarai web yang menyediakan template blog:

http://blogger-templates.blogspot.com

http://blogskins.com

http://blogtemplate4u.com

http://btemplates.com

http://finalsense.com/services/blog_templates

http://free-blogger-template-layout.blogspot.com

http://freeblogtemplatess.blogspot.com

http://freetemplates.blogspot.com

http://garcya.us/blog/free-templates

http://templatesparanovoblogger.blogspot.com

http://the-blogger-templates.com

http://themes.BlogFlux.com

http://www.allblogtools.com/category/blogger-templates

http://www.bloganol.com

http://www.blogcrowds.com

http://www.blogfashions.com

http://www.eblogtemplates.com

http://www.flashmo.com

http://www.idwebtemplate.com

http://www.isnaini.com/blogger-templates

http://www.ourblogtemplates.com

http://www.problogger.net/archives/2006/05/31

http://www.pyzam.com/bloggertemplates

http://www.themza.com/moodle

http://www.webdesignmo.com/blog

www.blogcrowds.com/resources/blogger_template.php

www.BloggerBlogTemplates.blogspot.com

www.bloggerbuster.com

www.Blogger-Templates.blogspot.com

www.jackbook.com/category/blogger-templates-gallery

Kalau tak cukup jugak mintak la lagi kat pak cik google k..:-D

3 comments:

Mohd Syafri B Yusof said...

Salam..minta tnya:

mcm mana nak tukar template blog tp xnak delete widget2 yg tsedia ada?

mcm mana nk dapatkan template blog yg widescreen sperti yg awak punya nie?
sbb slalunya template hnyalah yg bkn widescreen..
mnta tlg plz..

zuar said...

agak susah nak jawab soalan ni..sy pun baru je jumpa template yg ok..tu yg tukar..klu x mmg xtukar..hehe..mmg kena pndai cari la..nak cite pun xreti

angah@TML said...

http://bdv1b.blogspot.com/

join le blog sya ye

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive