Sunday, November 8, 2009

Home » » Tukar AM/PM Kepada Perkataan Kegemaran Anda

Tukar AM/PM Kepada Perkataan Kegemaran Anda

Share


Tukar AM/PM kepada Perkataan Kegemaran Anda


Kepada anda pengguna Windows XP, anda boleh display favourite name atau apa-apa perkataan pada taskbar di bawah sebelah jam tu. Anda boleh ubah perkataan AM dengan PM tu tukar kepada perkataan yang anda suka.

Contohnya 12.00 PM zuar. PM zuar tu maknanya Prof Madya zuar la. =p. Ataupun nak tukar jadi 12.00 Man Utd. Ikut suka la nak letak apa pun ikut kreativiti anda semua. Benda ni just ubah bagi nampak kelainan dari orang lain. Kalau tak nak ubah pun tak kisah. =D.


Ikut langkah-langkah di bawah:

1. Klik Start > Control Panel > Pilih Regional and Language Option > Regional Option > customize > Time.

2. Dekat AM Symbol dengan PM symbol tu tukar la apa-apa perkataan yang anda suka. Selesai.

Kalau sape yang pakai vista try la jadi ke tak..I hate vista..hehe..=P.Vista merupakan kegagalan microsoft.=D

10 comments:

izanuddin said...

jangan r kata kt vista..haha~~
nasb bek aku da 2kar pkai win7..
pon da ley wat 2kar nama 2..

Anonymous said...

kalau defrag , kita kena deactivated tak antivirus?..saya install..kaspersky (ori beb)..spyware doctor..dan threat fire..ketiga3 tu kena deactiveted dulu ke atau just let go je masa defrag?
saya defrag guna tuneup utility 2009..boleh tak layan internet dan yahoo messenger masa defrag..pasal nk tunggu abis mmg lama larr..dan sebaik2 nya berapa kali kita kena defrag dlm sebulan?..adakah sebulan sekali, 2 kali?..seminggu sekali atau tiap2 hari?..heheh..
man utd vs chelsea mlm ni..jgn lupa dan jgn tak layan bro..hahah

---mahu wang lebih?..need extra cash..?..log in: http://www.vemmabuilder.com/713908805--armin

Anonymous said...

jadi bro guna vista untuk tukar2 AM dan PM ni..lu pakai antivirus pe?x baik kedekut ilmu..nanti rosak lap top tu..ngeh3..
--armin

window seven mcm mana? ok ke tak produk tu? atau hampeh?

zuar said...

pki KAV 7 je..free xpyh beli..:-P..windows 7 xtry lg.tggu thn dpn kot..tp mmg nk pki..vista xteringin lgsg nk try..:-P

zuar said...

defrag xpyh deactivate antivirus pun armin..:-D

izanuddin said...

cube jgn xcube...
nak program skali da crack pown da de..
cube jgn xcube..
guna yg ciplak udah..
bill gates da kaya..haha~~

Anonymous said...

yeayyy dh jadik dah..
hikhik
;)

zuar said...

haha..lawak la pantun tu..bill gates kn dh kuar dari microsoft..gnti org lain dh kn..sbb dh terlampau kaya.:-P

zuar said...

suka ek dh jadi..tulis nama pe..hehe

Anonymous said...

name kamu la..
heehe bleh?
;)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive