Wednesday, November 18, 2009

Home » » Tune Up Utilities 2010

Tune Up Utilities 2010

Share


Tune Up Utilities 2010

Kepada penggemar-penggemar produk Tune Up, anda boleh memuat turun produk terbaru daripada mereka iaitu Tune Up Utilities 2010. Tune Up Utilities merupakan software terbaik untuk setting performance PC anda.

Antara benda baru yang di tambah dalam Tune Up 2010 ni ialah Turbo Mode. Antara kelebihan Turbo Mode ni, ia akan menyarankan anda turn off setting yang tak berkenaan untuk melajukan lagi performance PC. Ada banyak lagi peningkatan untuk produk terbaru ni, kalau nak tau try la sendiri. Mesti anda suka.:-)

Kalau nak beli harganya $49.95. Tapi saya dah sediakan license key sekali. So, tak payah beli.:-D
 

Boleh tengok kat link ni www.tuneup.com

Fungsi lain Tune Up ni:

Tukar boot screen
Tukar log on screen
Tukar themes
Repair registry
Defragment Hard Disk
Defragment Registry
Backup dan Permanent Delete
Dan banyak lagi.....

Support Windows : XP/Vista/Seven



Download Tune Up Utilities 2010 Mediafire


7 comments:

dak moto... said...

lor...
bkn tune up...link salah ke?...
yg kuar ni haa...

Tera Copy 2.01 Silent Install upload by zuarxpdc.rar

Anonymous said...

kalau yang pakai tune Up 2009..kena uninstall dulu ke? atau just update je dari laman web tune up?

kalau kena uninstall dulu memang pandai betul diorang ni buat duit...

salam..--@rmin

zuar said...

sori..saya tgh betulkan link..tq bgtau..:-D

zuar said...

xpayah uninstall pun xpe..tapi ada 2 la nnti..

Anonymous said...

bos.. x de serial key yg len ke.. sy pnye serial da invalid da.. ntah cmne leh invalid..

zuar said...

dah xde..serial tu xkan invalid kalau xtekan update..nasihat saya kalau kuar ape2 je pop up srh update untuk software yg crack, tlg jgn update

zuar said...

disable dlu internet sebelum masukkan serial key k

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive