Wednesday, December 16, 2009

Home » » HJ-Split (Join dan Split Fail)

HJ-Split (Join dan Split Fail)

Share


Justify Full
HJ-Split (Join dan Split Fail)

Kepada anda yang nak share fail fail tapi saiz fail yang terlalu besar menyusahkan anda untuk upload disebabkan oleh filehosting yang tidak membenarkan untuk upload lebih dari yang anda mahu ataupun anda malas untuk tunggu bila saiz yang terlalu besar akan mengambil masa yang lama.

Jadi apa yang perlu anda buat ialah anda perlu split(asingkan) dan join(sambungkan) semula. Contohnya fail anda bersaiz 100MB dan anda nak upload ke dalam filehosting tapi filehosting cuma benarkan anda upload sebanyak 50MB sahaja dalam satu masa. Jadi anda split fail tersebut kepada 2 bahagian dan upload fail bersaiz 50MB dua kali.


Anda juga mungkin pernah download Movie yang ada banyak bahagian dan perlu sambungkan semula menjadi satu supaya anda boleh dapatkan Movie yang asal. Jadi, gunakan software HJ-Split ini yang mempunyai fungsi seperti Split, Join, Compare dan Checksum.


Cara guna:  • Untuk nak Join anda klik pada Join > Input File > cari lokasi fail > klik Start


  • Untuk nak Split anda klik pada Split > Input File > cari lokasi file > tentukan saiz fail pada Split file size samada dalam KB ataupun MB > klik Start. Selesai.


Download HJ-Split Software

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive