Sunday, February 8, 2009

Peraturan Sebelum Mendownload

Share


Peraturan Sebelum Mendownload

1. Pastikan korang gunakan Mozilla Firefox supaya lebih senang untuk download dan tak banyak problem.

2. Pastikan komputer korang ada Internet Download Manager untuk download dengan laju. Kalau guna download biasa memang lembab.

3. Kalau ada sebarang masalah untuk download tinggalkan komen kat  chatbox ataupun di bahagian komen entri yang betul.

4. Pastikan korang dah install software winrar sebab kebanyakkan software kat sini memang dah compress ke Winrar.

5. Kalau komputer korang kena virus, korang bagi nama virus tu supaya senang saya cari antivirus yang sesuai. Kadang-kadang antivirus macam AVG, Kaspersky dan Avira tak dapat detect. Kita kena gunakan remover yang sesuai untuk buangkannya.:-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive