Monday, January 25, 2010

Home » , » AVG 9 Internet Security Plus License Key until 2018

AVG 9 Internet Security Plus License Key until 2018

Share

AVG Internet Security 9 Plus License Key until 2018

Bagi korang yang belum lagi ada Antivirus yang sesuai untuk PC ataupun Laptop, boleh dapatkan AVG Internet Security 9 di bawah. Jangan risau kena blacklist sebab license key sehingga tahun 2018. Yang ni bukan free version tau.Guna la sampai kuar Antivirus AVG yang baru.:-D


AVG 9 Internet Security Plus License Key until 2018

Official AVG Website: http://www.avg.com/us-en/225810

9 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

compatible with 7? ngeee!

zuar said...

dah tentu compatible..huhu..xkn nak pki AVG lak kot..hehe

Anonymous said...

yang mana antivirus berkesan antara AVG ngan Kaspersky??

zuar said...

kaspersky.tp berbayar..kalau xnk beli guna avg ni pun ok

Anonymous said...

kenapa bila download guna idm,xbleh nk buka file ni bro?

zuar said...

boleh je..download xhbs kot..try tgk saiz fail yg sbnr dgn saiz yg download tu..klu xhabis mmg xleh nak extract.lg satu kna ada software winrar nk extract

perinduketelusan said...

awat takleh bukak file ha?
dia kata cannot excute dan file corrupt...huhu

Anonymous said...

x leh bukak file ni....format kuar 001file & 002file bukan winrar....

zuar said...

yang ni kena extract guna software hj-split..kena download 2 2 file bg siap dlu..baru extract guna hj split

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive