Thursday, February 18, 2010

Home » » Free!!!Cepat Register!!!

Free!!!Cepat Register!!!

Share

Free!!!Cepat Register!!!

Baca ni sekejap. Tak payah keluakan modal. Ambik masa 5 minit je.

Baca penerangan kat bawah ni:

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia. Apa yang menariknya korang akan dibayar untuk setiap iklan yang korang klik. Ya,mudah saja,klik iklan tak sampai seminit dah dapat duit, malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

Katakan korang menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, tahu tak korang akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x korang dapat RM11x10=RM110 jika sebulan akan dapat RM110x30=RM3300.
Banyak tu..

Benda ni 100% percuma..Tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..Benda free mesti ramai orang nak. Kalau nak yang berbayar boleh saya ada bisnes baik punya.Huhu

Untuk makluman,keahlian catcheye hampir mencecah 63,000 orang sekarang.. Jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan internet!!

Cara nak register:

1. Klik link ni http://www.catcheye.com.my/?r=7752
2. Klik join catcheye now
3. Isi maklumat diri, IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan alamat terkini cbila dah sampai RM50)
4. Isi jawapan:
Soalan 1 jawapan A (atas sekali),
Soalan 2 jawapan B (yang tengah),
Soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (Jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5. Klik agree and proceed.Siap!!

Pastu nak buat apa?
1. Klik sign in
2. Lepas sign in klik reward panel
3. Lihat akaun dah ada RM1 (bonus).
4. Copy link tu dan invite orang sign up kat link tu dan postkn artikel ni kat mana-mana yang korang rasa boleh dapat prospek.
5.Tunggu dan check akaun dah ada bape point..Sungguh mudah..Paling mudah kalau sape yang dah ada emel database, blog, website dan sebagainya.

Masuk laman web ni: http://www.catcheye.com.my/?r=7752

Kemudian sign up dan dah dapat link mulakan promosi link tu.

Selesai.

8 comments:

Mohd Syafri B Yusof said...

salam..
knapa sy punya mcm xdpt pun RM1 tu..
ehehee..

zuar said...

dpt..klik kt cash redemption tu..nnti kuar la bape yg kita dpt..:-D

zuar said...

dpt..klik kt cash redemption tu..nnti kuar la bape yg kita dpt..:-D

Anonymous said...

mcm mana nk claim duet tersebot?
satu lg nk tny..boleh tak copy zuar pny ayat kat atas ni..hehe
nk invite org laen pulak..

Anonymous said...

mcm mana nk claim duet tersebot?
satu lg nk tny..boleh tak copy zuar pny ayat kat atas ni..hehe
nk invite org laen pulak..

zuar said...

boleh2..tp untuk artikel ni je k..huhu..nnti dah ckp point blhla claim..ada tulis claim kt c2.

bob said...

Salam..

Bro..boleh percaya ke catcheye ni..??

zuar said...

boleh..try la:-)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive