Wednesday, March 10, 2010

Home » » zuarxpdc Computer Cleaner

zuarxpdc Computer Cleaner

Share

zuarxpdc Computer Cleaner

Kepada anda yang malas nak buang temporary Internet Files, Prefetch file dan lain-lain yang seangkatan dengannya secara manual, boleh download zuarxpdc Computer ni. Fungsinya sama seperti killbox, Ccleaner dan sebagainya. Cuma dengan satu klik, komputer anda akan bersih dari segala benda-benda yang tak perlu yang akan melambatkan lagi komputer. Jadi, cepat-cepatlah bersihkan komputer anda semua..:-)



Download zuarxpdc Computer Cleaner

5 comments:

Aku Cendeng said...

camna nak guna??

zuar said...

klik je benda tu..pastu tunggu sampai hbs

~NURUL~ said...

Salam.. nak tau software ni utk os ap?

zuar said...

xp dgn vista..7 xpasti..try dlu kalau 7 k

dairi ibu said...

Segala Artikel Adalah Hak Cipta Terpelihara Blog Sumber Informasi Terkini©- pembetulan - semua ilmu milik allah sebab otak dan akal kita dia punya-
wallahuallam.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive