Wednesday, April 28, 2010

Home » » CyberLink PowerDirector 8 Mediafire Link

CyberLink PowerDirector 8 Mediafire Link

Share

 

CyberLink PowerDirector 8 Mediafire Link 

Kepada anda yang masih gunakan Window Movie Maker untuk edit video ataupun buat montaj lebih baik berubah kepada CyberLink Power Director 8 sebab ianya terlalu best dan paling senang untuk anda guna. Paparannya lebih kurang sama dengan Movie Maker tapi lebih banyak lagi ciri-ciri tambahan yang ada pada Power Director.



Kalau anda gunakan Movie Maker biasanya akan cepat "hang", tapi dengan Cyberlink Power Director 8 anda tak perlu risau lagi. Selain tu lebih banyak effect dan jugak transition yang boleh dimasukkan ke dalam video berbeza dengan Movie Maker yang agak terhad. Try dulu baru tau senang ke susah. Saya baru je try dah jatuh cinta dengan Power Director.:-D.

Selain tu
Cyberlink Power Director tersenarai sebagai video editing software no.1 pilihan Top Ten Reviews bagi tahun 2010. Lihat bukti di sini http://video-editing-software-review.toptenreviews.com

Selamat tinggal Movie Maker......

System Requirements
Microsoft Windows 7, Vista or XP

Screen Resolution
1024 x 768, 16-bit color dan ke atas

Memory
Minimum 512 MB diperlukan (2 GB DDR2 dan ke atas untuk edit high quality video)

Official Link: http://www.cyberlink.com/products/powerdirector/overview_en_US.html


Download Cyberlink Power Director 8

Serial Key:
BOZNS-L2H5X-3MWTY-WLF2H-LJZGU-NVYVG

11 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

orite!!! nnti nk try!teruja nih!

zuar said...

saya tau awak mmg kaki bab2 edit video ni kn..jadi,software ni mmg sesuai sgt la dgn jiwa awak tu.kekeke

aNiS tHe BumbleBee said...

haah...thanks...tgk bulu kaki larr! huakakkkaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

asal sume serial incorect aje? sob! sob!

zuar said...

ni working serial key untuk Cyberlink Power Director 8:

BOZNS-L2H5X-3MWTY-WLF2H-LJZGU-NVYVG

Anonymous said...

terima kasih tolong uploadkan, berguna sangat..

zuar said...

welcome..benda baik jgn lupa share..:l:

wan d luffy said...

kena try nih...

faizal said...

AKU TLH BJAYA UUUUUUU UUUUU UUUUU

Anonymous said...

THANX A LOT BRO

wadud@duad said...

thanks brow.

ada masa lepak la sini ea..
kehidupan blogger malaysia

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive