Monday, May 10, 2010

Home » » Internet Download Manager 5.19 build 2 Full Version

Internet Download Manager 5.19 build 2 Full Version

Share



Internet Download Manager 5.19 build 2 Full Version

Internet Download Manager(IDM) datang lagi!!!Kali ini IDM didatangkan dengan version terbaru iaitu 5.19 build 2.Terdapat banyak peningkatan yang telah dilakukan pada version terbaru ini apabila ianya dilancarkan pada 29 April 2010 yang lalu.

Apakah fungsi utama Internet Download Manager kepada anda? Fungsi utamanya ialah meningkatkan kelajuan download sebanyak 5 kali ganda daripada download biasa. Anda lihat gambar di bawah saya telah download movie bersaiz lebih kurang 200 MB cuma mengambil masa selama 20 -30 minit bergantung kepada pakej internet yang anda gunakan.




Selain itu Internet Download Manager ini juga membolehkan anda pause dan sambung semula proses download bila-bila masa jika anda mahu menutup komputer.

Internet Download Manager 5.19 build 2 support Windows XP, Windows Vista dan Windows 7.

Mahukan informasi tambahan boleh layari laman web rasmi IDM di bawah:
http://www.internetdownloadmanager.com


Download Internet Download Manager 5.19 Build 2 Plus Patch(3.13MB)


12 comments:

Anonymous said...

web rapidshare x dapt sambung balik download file.....guna IDM.

zuar said...

rapidshare link berbayar..mmg xboleh..sama la macam megaupload semua tu..kalau hosting free macam mediafire or link ftp lain2 boleh la.:m:

Anonymous said...

file patcher x berfungsi

zuar said...

ok je bro pacth tu..cane leh xberfungsi lak

kecik said...

bnda ni trial pnya ke..dh xleh gne...

zuar said...

kecik: guna patch tu..tgk cara nak install tu k:)

SyamS said...

dlm file patch tu ada virus trojan der..antivirus aku dpt detect tu.. ;;)

Tuan-Belog said...

pergghhh...I loike MF...hehe...

Nur Hani said...

zuar, agak agak kan patch tu leh tak guna nak crack idm 6.02 ?? :D

Fitri Nizam said...

serial number x de ke? sye nk laa . da lebeyh 30 ari o0o ~

Anonymous said...

bro patch takley guner bro zuar tlg tuan tanah....

Anonymous said...

sila pilih ye Tuan-tuan serial nye..:)

SV8SX-FAFRT-0HZGT-6UG7S
YGF6Z-EHXJ3-GXSKJ-5XI8B
BBY1Q-XPXXW-793UP-HPMLZ
098EM-6F1D5-FUT6O-3D0Q0
AMX7L-7B4Y3-P3OQK-HKFXT

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive