Wednesday, May 19, 2010

Home » » Website Paling Kelakar Dalam Sejarah

Website Paling Kelakar Dalam Sejarah

Share
Funny Cat, Lawak

Website Paling Kelakar Dalam Sejarah

Masa saya tengah boring-boring surfing internet saya terjumpa la satu website ni... Website ni boleh dikatakan kelakar gile dan boleh jugak dikategorikan sebagai website paling kelakar dalam sejarah sejak saya main internet ni sebab kalau korang baca dalam keadaan tension, automatik perasaan tension tu akan hilang + akan gelak sampai berguling-guling sampai nak menangis pun ada.

Memang tak dinafikan lagi website ni amat-amat kelakar dengan bahan-bahan yang ada dalam tu. Nak jengok ke website tu ke? Pi tengok kat bawah sekali. Jangan lupa ajak kawan-kawan. Sharing is caring.:-D

Funny Cat, Lawak

24 comments:

fiD said...

tahniah la bro!

Lynn Nasir said...

salam,

WOH! ni bukan kelako..nasib baik tak kena sakit jantung.. :i:

eykameow said...

tu website kene kan org kan? *notty giler. tak baik aw!

zuar said...

eh????nape plak??kurang kelakar ke??kekeke

Anonymous said...

jahat, mujur ade org kt umah aku.!!

zuar said...

la..xkan nak gelak guling2 pun kena ada org kt rumah????

Kobis said...

Ya, website yang amat lawak!
Recommended utk bukak! :D

zuar said...

ya...btl2...jgn lupa ajak kawan2 ok.hehe

khairunnisa' said...

takut.. tapi klakar...lawak betoi.

Anonymous said...

hahahah seyes klakor..klakor gelakkan diri sendiri...nyaris nak terpelanting laptop ni td.hihihihi

zuar said...

nasib baik laptop..klau org yg terpelanting naya tu..xpasal2 sy yg slh.hehe

Anonymous said...

nasib baik aku tgok time siang hari..

zuar said...

anon: nape takut tgk mlm?huhuhu

Anonymous said...

hampehhhhhhhhhhh jew~

zuar said...

keh3..hampeh?tak cukup lawak ke tu?:-p

fAiRy PrInCesS said...

nak bunuh zuar leh x??

Anonymous said...

dah la mlm2 ne..ingt btl2 lawak ar..bodusssss

zuar said...

FAIRY: JANGANLA BUNUH..XBEK OO...HUHU

ANON:NAPE XBACA SIANG..KAH3

alan mx said...

ok,aku suka....jom try test kelakar kat blog aku,http://alannewsnkomik.blogspot.com

zuar said...

alan mx: jom3:-p

Anonymous said...

byk lagi mcm ni..

Khair said...

nasib baik aku sempat baca komen.....

twin of heart said...

ni mesti lawak pekena org ni..x nak la. rekmen kt geng dlu la. ngehe

blacklist crew said...

Na tekan yg mane.. killerjoe tu ke??

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive