Sunday, June 6, 2010

Home » , » Cipta Kad Blog Sendiri

Cipta Kad Blog Sendiri

Share

Cipta Kad Blog Sendiri

Saya terjumpa satu benda best untuk di"share" kepada anda semua. Benda best ni ialah software untuk mencipta kad bisnes. Tapi kad bisnes terlalu biasa kita dengar. Jadi lebih baik anda kreatif sikit dengan mencipta kad blog kepada anda yang ada blog untuk dikongsikan kepada kawan-kawan. Anda bolehlah gunakan kad khas ni untuk promosi secara maya ataupun hard copy.

Download software Belltech Business Card Designer Pro versi portable di bawah dan buatlah apa yang anda nak buat, tulislah apa yang anda nak tulis dalam kad tersebut. Macam-macam jenis template ada dalam tu. Cara nak buat amat simple. Try la sendiri..Ada bran???

Gambar buruk kat atas tu ialah kad blog yang saya buat sendiri. Anda ciptalah dengan sekreatif dan secantik mungkin kemudian publish di blog ataupun mana-mana social networking contohnya Facebook, Friendster, Myspace, Tagged dll...Jangan lupa share kalau artikel ni menarik:-)

Sebenarnya kad blog ni merupakan idea saya sendiri. :-D


Download Portable Belltech Business Card Designer Pro 4.7

1 comments:

azam ani said...

~x(

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive