Tuesday, June 15, 2010

Home » , » Panduan Kepada Pengguna Windows 7

Panduan Kepada Pengguna Windows 7

Share

Panduan Kepada Pengguna Windows 7

Kali ni saya nak share satu e-book yang berkaitan dengan Windows 7 bertajuk Windows 7: A Beginner`s Guide. Panduan ni amat berguna kepada pengguna baru yang nak berubah kepada Windows 7. Ramai yang tanya saya kelebihan Windows 7, beza version-version Windows 7 dan sebagainya. Jadi anda tak perlu risau lagi sebab semua ada dalam e-book ni.

Antara yang terkandung di dalam e-book ini ialah sejarah terhasilnya nama Windows 7, panduan memilih version yang sesuai kerana Windows 7 diterbitkan dengan banyak version, cara install dan upgrade dari version lama, panduan menggunakan button-button dan aplication, security dan maintenance dll...

Semestinya e-book ni dalam bahasa inggeris tapi menggunakan ayat yang simple dan mudah kita faham. Jadi, anda semua yang teringin nak cuba Windows 7 eloklah terlebih dahulu baca dan fahamkan apa yang ada dalam Windows 7 untuk kesenangan di hari-hari tua anda.:-p

Download E-Book Windows 7: A Beginner`s Guide

2 comments:

boyroy said...

aku nak tnye ni windows 7 starter ni mmg slow ke ek??kalo aku upgrade ke windows 7 ultimate kt netbook ni mcm mane agak2 ok tak??

zuar said...

boyroy: lagi la lembab.hihi.pki starter je

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive