Saturday, July 3, 2010

Home » , » Barang Panas!!!Software Adobe Photoshop CS4 Lite Edition cuma 64MB!!

Barang Panas!!!Software Adobe Photoshop CS4 Lite Edition cuma 64MB!!

Share

Barang Panas!!!Software Adobe Photoshop CS4 Lite Edition cuma 64MB!!

Ya. Cuma 64MB saiz installer Adobe Photoshop CS4 iaitu Adobe Photoshop versi paling latest di pasaran. Adobe Photoshop CS4 Lite Edition ini merupakan hasil pengubahsuaian daripada programmer yang kreatif yang mana dapat menjadikan Software Adobe Photoshop CS4 yang berat menjadi sangat ringan. Ini kerana mereka telah menghilangkan beberapa fungsi ataupun Plugin tambahan yang tak diperlukan di dalamnya. Selain itu Adobe Photoshop CS4 Lite Edition ini sangat sesuai untuk Netbook atau komputer lama dengan spesifikasi rendah dan semestinya support Windows terbaru iaitu Windows 7.

Untuk pengetahuan anda Adobe Photoshop merupakan software edit gambar paling best di dunia. 8-).

Satu soalan cepu emas nak ditanya. Siapakah player baru merangkap ketua pasukan Manchester United yang memakai lilitan lengan berwarna kuning dalam gambar di atas?:-D



16 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

ya allah....pelislaaaaaa!!! muntah darah tgk! ceh!

zuar said...

nape??ada masalah ke dgn gambar tu?sape ek?kekeke

Anonymous said...

Salam.....player mu tu mcm x kenal jer?? hehehe. nk tanye sikit plugin pe yg dibuang??

zuar said...

plgin yang xpenting sgt kot..nthla..stkt ni yg mana sllu org guna tu ada lg la..:-D

azfah92 said...

..bro, apsal tak kluar photoshopnya nih.. dah tekan bnyak kali dah nih...

zuar said...

azfah92: azfah..sori..sy terlepas pndg..link dah ok..thanks coz inform k;-p

Anonymous said...

nie full version k trial version erk???

zuar said...

full version..dont worry be happy:-D

Anonymous said...

bro... link da kene delete la.. plss helpo me

Anonymous said...

salam.. asal x leh download pun.. help please!

Anonymous said...

xbuleh pun nak download

Anonymous said...

file dh kena delete.. huhu

Anonymous said...

bro x leh la..

Free Software said...

Terima kasih atas perkongsian ini bro.

Anonymous said...

Pls recheck Link of Adobe Photo.. Tq

amyn said...

kenapa x leyh downloads msokknlah bal;ik

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive