Friday, July 30, 2010

Home » » Hantu I-City???

Hantu I-City???

Share
Hantu I-City???

Gambar yang akan saya tunjuk ni saya ambik dari kawan. Dia pulak ambik dari kawannya. Katanya kawannya tu pergi ke I-City. Dalam pukul 11 macam tu kalau tak salah. Masa dia amik gambar ni tak ada orang kat belakang. Tapi bila dia tengok balik gambar tu betul-betul nampak macam bayangan orang kat belakang. Bila zoom dekat-dekat nampak lawa plak baju tu. Katanya macam baju Siti Nurhaliza.Hua3. Tengok baju dah lawa.

Tapi bila tengok betul-betul kat muka dengan jari....Mak aiii.....Macam Tengkorak Bongkok kartun dalam komik Parang Gila pun ada. Ntah betul ke tidak xtau la gambar ni. Korang tengok pastu buat la andaian sendiri.huhu. Kalau pakar-pakar gambar nak ambik buat kajian pun boleh samada betul ke x.Waka Waka Eh! Eh!


Ni gambar original. Kalau tengok sekali lalu memang tak perasan.

Try fokus kat mana benda tu duduk.....


Oooo..Nampaknya benda tu berdiri..Bukan duduk seperti yang dijangkakan. Beginilah rupanya kalau zoom dekat-dekat. Cantik tak?. Kekeke.


Nampak macam tension je kan hantu tu. Mungkin dia tengah cari kawan @ bagi clue untuk bongkarkan satu rahsia yang kita belum ketahui..Cewah..Macam dalam movie la pulak. Daaaa...

11 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

hai hantu..duduk shah alam pun boring lagi ke?pegila lepak2 kt hakim ke,sacc ke,pkns ke.ada ramai kwn2 kt sana.ngehehe!

y@n@ M!B said...

waaa ni kali kedua dgr ada antu kt i-city..b4 ni dgr dari membe..dia amek gbr guna fon camera..isk..tetibe jadi seram :g:

zuar said...

yeke yana.ada x gambar tu??huhu

zuar said...

anis:good idea..nak join skali ke?muahaha

Anonymous said...

tgk tmpt tu pun tau bukan icity..gmbr ni dah wujud sbelum icity bukak lagi ler...adik haku da dpt gmbr ni almost 1 year ke 2 years cam tu...

Anonymous said...

agreed. pic ni da kua lame b4 icity bukak. me also got d same pic from my fren,long time ago.

zuar said...

ntah..klu tgk mmgla bukan i-city sbb xde lmpu2 cm i-city tu pun..dh drg bgtau cmtu, tulis je la cmtu..mn tau btl ke x..muahaha

Kimi said...

laaaa,aku ingatkan i-city sbb aku dah pergi,tapi tak ada hantu pon :-/

teka_teki said...

gambar ni sy penah tgk..dari hp member, org yang mengambil gambar ni seorang perkerja MPK (majlis pembandaran klang) time diaorg hang out.. Mungkin ada benar nyer sebab tempat ini asal nyer ladang kelapa sawit sebelum I-city dibangun kan..

Anonymous said...

I-city ni dgar cite bkas tapak kubur india..yg bgitau ni driver teksi yg bawak aku n kawan2 time nak pi i-city ni.. driver tu cakap nenek atuk die pun tanam kt situ.. byk dah org amek gambar kat situ 'bende' tu inteframe skali

faisal awiengs said...

ini gambar edit lah....cube tengok kat sini
www.fatalframe09.blogspot.com

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive