Thursday, August 19, 2010

Home » » Handphone Acer beTouch E120 Macam Best!

Handphone Acer beTouch E120 Macam Best!

Share



Handphone Acer beTouch E120 Macam Best!

Seperti yang kita selalu tengok banyak handphone baru yang berharga RM1000 ke bawah sekarang telah dilengkapi dengan pelbagai jenis fungsi contohnya 3G, Wi-fi, Kamera dan sebagainya. Handphone keluaran Acer yang diberi nama Acer beTouch E120 ini telah mendapat maklum balas yang baik daripada pelanggan disebabkan oleh harganya yang murah dan terdapat pelbagai jenis fungsi di dalamnya. Antara ciri-ciri produk baru keluaran Acer kali ini seperti di bawah:

Sistem Operasi: Menggunakan sistem operasi Android Donut

Processor: Processor ST Ericsson PNX6715

RAM: 256MB

Jenis Screen: Touch screen 2.8 inci QVGA 

Kamera: Kamera 3.2 megapiksel
 
Jenis bateri: Bateri Li-Poly 1500mAh yang tahan masa berbual sehingga 5 jam

Fungsi lain: Dilengkapi dengan 3G, sambungan Wi-Fi Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth, GPS dan AGPS, slot Mikro-SD, Mikro-USB serta FM radio. 

Beratnya hanya 109 gram sahaja.

Harga: RM699

Berdasarkan kepada fungsi yang ada handphone keluaran Acer kali ini boleh dikatakan best sesuai dengan harganya....

5 comments:

Anonymous said...

bp harge die???hehhe lawa 2

Anonymous said...

sy pn pakai ACER be Touch E120.tp sy x tau cmne nk guna 3g tu.kata ada 3g,tp x leh guna pn 3g tu.satu lg napa x boleh bluetooth?..

Anonymous said...

saya pun..bluetooth x dpt.cmne ek..:)

Anonymous said...

saya pun x dpt bluetth neh...dah la versi arab..

underground said...

kene masuk blutooth software download dekat market free jer

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive