Monday, August 30, 2010

Home » » Laptop Jantan atau Betina

Laptop Jantan atau Betina

Share

Laptop Jantan atau Betina


Nak tau tak laptop anda semua jantan atau betina? Ingat laptop takde jantina ke? Masa anda beli laptop kena check dulu samada jantan ke betina. Kalau anda lelaki beli laptop yang betina. Kalau perempuan beli la yang jantan. Baru macho..:-p

Ok. Cara-cara nak tahu samada laptop ataupun PC anda jantan ke betina ikut cara di bawah:

1. Pertama sekali copy benda kat bawah ni masuk ke dalam notepad

CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"hi chicharito"

2. Kemudian save as chicharito.vbs

3. Dah siap save klik pada file yang anda save tadi. Kalau yang keluar suara garau tu mestila jantan. Kalau yang suara lembut sikit tu mesti betina. Jangan 2 2 sudah..kahkahkah

Sebenarnya nak save dengan nama apa-apa pun boleh tapi mesti .vbs. Bukan .txt ok. Yang ayat "hi chicharito" tu nak gantikan dengan nama anda sendiri pun boleh.

Selamat mencuba..huhu

23 comments:

saddam said...

hehhe.. ade jantina rupenye... baru tau... keluar sore pompuan... maknanya betina lah kn.. ?? kikikik

Wak Jengkol said...

SALAM ZIARAH..

klu dua-dua sura keluar, maknaya laptop kite dua alam la...hahahaha..bagus satu lap top pondan..lg satu lap top maknyah..

aNiS tHe BumbleBee said...

heee,lappy sy pompuang! eekeke!

y@n@ M!B said...

pc saya adalah gadis ayu..huhuhu~ :l:

zuar said...

laptop saya adalah lelaki..sungguh xbest.suara garau.hahaha

wan d luffy said...

nice info...jantan ruponyo...hehehe

Kancilbiru said...

hah? laptop pun ada jantina? kalau combine dedua boleh dapat anak laptop tak? ekeke jokes!

zuar said...

pesal yg pompuan dpt betino..yg laki dpt jntan nih??xbestla..haha

zuar said...

klu dpt anak laptop blhla buat niaga..haha

amira zakiah said...

hahaha....ada jantina rupanya.banyak laa keje tok kadi nanti

zuar said...

kalau laptop tok siak pun boleh nk kawinkan..kekeke

Kobis said...

Haha ingatkan xed jantina. rupenye ade.

suara betina :c:

zuar said...

ok la tu dpt betina..:-D

Gadis~Gula~Gula said...

best2!!!! tapi apa guna bende nie ye???

Gadis~Gula~Gula said...

abang, saya nak copy boleh?

Kimi said...

laptop sye bunyi suarenye mcm org cina,lelaki laa kot

zuar said...

yeke??maybe pondan kot..haha

Kimi said...

hahahhahaa,saye try kat laptop saye yg satu lagi,suarenye garau,lelaki laa

zuar said...

kimi: kimi..laptop mu tu gay la..gi jual la..hahaha:))

i'm Nurse said...

lptop sy ppun lah sukanya hehe

zuar said...

nurse: hohoho..boleh la buat teman tido kn..ahaha

Anonymous said...

hehehe...lappy sy incik la..ptt law bkak lappy je trasa segan..ahaahaha =))

Sandha L Danielle said...

tah2 laptop saya ni gay pulak..kena check ni. tp gay ok gak..slmt aku..kalo jntan ti malam2 dia naik katil aku..parah!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive