Wednesday, September 15, 2010

Home » » 1 Software Convert Semua Jenis Fail

1 Software Convert Semua Jenis Fail

Share
 
1 Software Convert Semua Jenis Fail

Sebut je semua jenis fail dari A sampai Z nak convert dari mana ke mana kebanyakkannya semua boleh dengan hanya satu software ni. Tak payah nak tukar-tukar software kalau software yang anda guna tu tak support fail yang anda nak convert. Anda boleh guna software Xilisoft Video Converter Ultimate 6 ni untuk tukar format fail ke mana-mana jenis format yang anda nak. Contohnya fail .flv anda boleh convert ke fail .mp3, .avi, .mkv, .wmv dan lain-lain lagi.

Selain fail video anda boleh jugak convert fail mp3, mp4, fail gambar dan banyak lagi. Tak payah lagi install banyak-banyak converter dalam komputer. Buat berat je kan.
 


Caranya:

1. Download software Xilisoft Video Converter Ultimate 6

2. Install macam biasa dan masukkan serial key sekali yang ada dalam tu.

3. Bukak software Xilisoft Video Converter Ultimate 6 > Pilih lokasi fail yang anda nak convert.

4.Pilih profiles nombor 1 dalam gambar tu untuk tukar format. Pilih format mana anda nak convert.

5. Pilih Destination untuk tukar tempat mana anda nak save fail yang dah siap nanti.

6. Tekan butang Convert nombor 3 untuk mula convert fail.

7. Selesai.

10 comments:

ibh said...

Errmm..senang ler klu mcm tu..
Byk betul info yg di share disini..

Anonymous said...

Nk tau,sftware ni trial ke x?

Anarm said...

aku pakai format factory je.. free..

zuar said...

software ni dah disertakan dengan serial number sekali..:-)

SuFian HaKim said...

Owhh ni aku dah tau :p

zuar said...

anarm: format factory berat x?
sufian hakim: bgsla tu klu dh tau kn.:-D

Anonymous said...

apsal tak boleh bukak ?

zuar said...

apa yang tak boleh bukak?kat mana yang tak boleh?

Anonymous said...

tak boleh bukak pun :(

Anonymous said...

tolong sya yer.. sya dah download movies flv. n dah save kat pen drive selepas tu nak pasang kat tv x dpt.. senang cerita nak tukar p mp.4 file ... so mcm mana nak convert video flv yg ada dlm simpanan kita ke m
p4.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive