Thursday, September 16, 2010

Home » » Hot Tickets Hotlink RM15 Dapat RM60!!Woww!!

Hot Tickets Hotlink RM15 Dapat RM60!!Woww!!

Share

Hot Tickets Hotlink RM15 Dapat RM60!!Woww!!

Maybe semua dah tau kot pasal Hot Tickets Hotlink ni. Saya je yang baru tau kot.huhu. Raya baru-baru ni member la nak topup tapi topup biasa habis. Tokey kedai tu bagi yang Hot Ticket tu RM15. Apa yang bestnya beli RM15 tapi nilai sama dengan 60 hinggit...

Mana tak bestnya. Call la untuk 2 jam ke semua jenis nombor pun boleh. 019 ka, 017 ka, 010, 016,000 pun boleh..Muahaha. Ada lagi yang best..Siap dapat ayam KFC 2 ketul. Kalau restoren KFC tu dekat blehla makan KFC tapi sampai 15 Oktober je ye... So ayam KFC dah tak bleh claim lagi lepas tu. Disebabkan macam best so saya pun belilah jugak semalam..Anda tunggu apa lagi..G beli cepat..Muahaha. Hot Tickets ni sampai 31 Disember 2010 je tau.Punya la susah nak cari kat area Baling ni..Tanya asyik-asyik habis. Nasib baik dapat jugak lepas 2 hari mencari:-D


Ada 2 jenis Hot Ticket:

RM10
70 minit masa berbual
300 sms
2 ketul ayam KFC
ke semua rangkaian
Sah untuk 7 hari

RM15
120 minit masa berbual
300 sms
2 ketul ayam KFC
ke semua rangkaian
Sah untuk 10 hari

Nak info lebih lagi masuk sendiri kat sini Hot Tickets Hotlink

Call sampai tak hengattt time raya-raya ni...miahahaha

5 comments:

Anonymous said...

de hot ticet bru beli ni..rm15..tpi 50minit je,150 sms,7hr je..pelik r..kene tipu ke ape..pic dpn 3 org budak..ish..

Anonymous said...

yang dalam blog ni HT tahun lepas.. tahun ni punya macam haramjadah...

Anonymous said...

HOT TIKET MAHAL... hampesss.. 50 MINIT SHJ !!! KEDEKKKKK

Anonymous said...

terukla hot ticket skrg!!!!!!!!

cm xberbaloi..rm10 tp talktime 35 je..sms lak 80
sume rm5...lg rm5 mane???dhla kfc tu kne byr lagi rm5!!

so rugi la!!!

Anonymous said...

Hot tiket susah nak top up.. Asik error je!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive