Thursday, September 30, 2010

Home » » Jangan Tengok Kalau Penakut!!

Jangan Tengok Kalau Penakut!!

Share
Jangan Tengok Kalau Penakut!!


Tempat kejadian: Hospital
Masa: Tidak diketahui
Sumber: Tidak diketahui. Cari-cari dalam laptop jumpa. Post je la.
Klasifikasi: 18PL

Amaran: Kepada yang sakit perut, cirit birit, mengandung, baru lepas makan tidak digalakkan tengok!!!
v
v
v

v

v


Jangan muntah depan komputer wei... Tuan punya blog pun tak lalu nak tengok lama-lama..Alergik..Muahaha!

10 comments:

d_LA said...

siyes ngeri der :a:

sazali yusof said...

OMG..!! rasa ngeri lak tengok dan trauma sbb ada pengalaman patah tangan..

zuar said...

d_la: nak muntahhijau tgk lame2..huhu
sazali: tgn dh ok ke bro?

muhammad zainul said...

heheheheh maaf ya bang.sya tak nampak Segala Artikel Adalah Hak Cipta Terpelihara Blog Sumber Informasi Terkini© heheh...jadi oleh kerana artekel yg sngt menarik sya terus ja copy paste...kalau abg nak sya padam..sya akan padam...

muhammad zainul said...

hehehe terima kasih..hehe sya pun baru dlm urusan log ni,,hehehe bnyak jga bleh dpt info kt blog abg ni....

Ikinlala said...

why diorang hancurkan tangan camtu?

Anonymous said...

cool je mamat tu..heheh

teka_teki said...

Ngeri nyer..
Penah tengok tangan kawan masuk mesin tebu,masa tu bulan ramadan..keje part time kat bazar nak cari duit raya..

Yang sedih kawan tu hilang sebelah pegelangan tangan dia..

Anonymous said...

gambar ni xbetol la....teknik superdouble impose guna photoshop....jgn tertipu yerr...

Anonymous said...

:-O

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive