Saturday, October 2, 2010

Home » » Cara Remove WGA Windows 7

Cara Remove WGA Windows 7

Share


Cara Remove WGA Windows 7

Ramai yang search cara nak remove Windows Genuine Advantages(WGA) Windows 7 kat google tapi tiba-tiba masuk kat blog ni. Yang ada kat sini cuma cara remove windows genuine advantages untuk windows XP. Sebab saya tak pernah post lagi, kali ni nak post cara remove WGA Windows 7. Harap-harap banyak la lambakan trafik dari google yang masuk..huhu

Cara-caranya:

Download software RemoveWAT 

Selesai download klik software tu kemudian akan keluar macam gambar kat bawah.
Klik Remove WAT dan tuggu beberapa saat.




Kemudian klik OK



Restart PC

Selesai

9 comments:

Rizuan Ismail said...

berfungsi..thx :)

zuar said...

welcome:-)

zalina said...

yay!berjaya.terima kasih ;)

zuar said...

sama-sama kasih:-D

Anonymous said...

xde effect kee nnti kena block ke apa??

zuar said...

ok je..xde pe2 problem pn k:-)

Anonymous said...

banyak virus folder lu, g mutu.....

Aien Shahbudin said...

alaa...xdek pon kua yang click ok to begin tu??camne nak taw genuine tu da di remove??

dada said...

xleh nk bukak pon RemoveWGA ni..help me please

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive