Friday, October 8, 2010

Home » » Facebook Lancarkan Perkhidmatan Baru

Facebook Lancarkan Perkhidmatan Baru

Share
 
Facebook Lancarkan Perkhidmatan Baru

PALO ALTO - Rangkaian sosial Facebook dilengkapi dengan perkhidmatan terbaru yang memberikan pengguna lebih banyak kawalan maklumat.

Pengumuman tersebut dibuat oleh Ketua Pegawai Eksekutif Facebook, Mark Zuckerberg di ibu pejabat rangkaian sosial itu di sini.

Perkhidmatan terbaru itu membolehkan pengguna-pengguna memuat turun semua maklumat mereka di Facebook ke komputer peribadi.

Rangkaian sosial itu turut membenarkan 500 juta anggota Facebook untuk menempatkan rakan mereka dalam pelbagai kategori seperti keluarga, jiran, pekerjaan, pasukan sukan dan kolej.

Pengguna-pengguna itu boleh memilih rakan yang boleh berkongsi maklumat dengan mereka. - Dpa

Sumber: Kosmo! Online


zuar cakap:
Macam best service terbaru Facebook ni. Kita download semua maklumat kemudian save dalam PC sendiri, boleh asingkan kawan-kawan, sedara-mara, gf, skandal, bini ikut kategori masing-masing.Hmmmm...Interesting...

4 comments:

Wak Jengkol said...

Salam Bro..
Wak sokong apa yg hang ckp tu. klu dh berbini tp ada scandal mcm mana pulak tu

zuar said...

wak: yang tu lain cite wak..nak cari penyakit namanya..hehe

Rafique Niihara said...

hebat lah bro Zuar ni, gua nak blajar sgt2 ttg WEB, kmpter trik, mcm2 lagi

zuar said...

rafique: tak hebat lah..biasa je ni..blaja kt internet jugak.:)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive