Thursday, October 21, 2010

Home » » Hantar SMS Free Guna MostSMS (Malaysia Only)

Hantar SMS Free Guna MostSMS (Malaysia Only)

Share

Hantar SMS Free Guna MostSMS (Malaysia  Only)

Banyak betul kemudahan sekarang ni..Benda free plak tu..Kalau dalam keadaan emergency  bila kredit habis tak sempat topup boleh la guna nak hantar SMS. Tapi untuk semua nombor dalam Malaysia je. Nak SMS nombor luar negara next time saya share.:-D.

Caranya:
Masuk ke www.mostsms.com dan anda kena register dulu. Masukkan nombor telefon, emel, nama, tarikh lahir sendiri bukan orang lain punya.

Dah siap nanti kita akan dapat satu SMS kat nombor yang kita register tadi. SMS tu dia bagi password untuk login masuk MostSMS.

Lepas login guna password tu kita boleh ubah kepada password kita sendiri. Jadi, ubah la supaya senang ingat.

Bila dah siap semua tukaq password pi la hantaq la SMS pueh2. Tapi ada limit. 35 SMS ja sehari na...Benda free nak lebih-lebih plak..Muahaha..

Sebenarnya banyak lagi fungsi MostSMS ni..Hangpa pi la godek-godek sendiri na...

10 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

yg untuk talipon pree xdak kah?wahahhaahahab!

zuar said...

ada m.cik..call free tgk sini..http://zuarxpdc.blogspot.com/2010/05/panggilan-percuma-tanpa-had-menerusi-hp.html

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam... nice post ..saya sedang cuba dan try

nasarudin said...

ooooo..bleh jg ni..nak try

Anonymous said...

ada gak y tk ada limit...cak masuk 160by2 n register la....cayo2...moga2 kita dapat pahala dan manafaatnya....salam

zuar said...

haa..bgs gk ni..tq bro...nnti gua update..hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

dulu maxis websms ada, tapi la nih xdak..
xpe baguih2.. thanks!

PojiePooh; Hanya Satu...

zuar said...

welcome pojie pooh my pren^_^

azzahra said...

dah sign up tapi dia x anta2 pon pssword. dah lame. lps tu nk sign up plak dh xleh dia cakap The mobile you selected has already been taken. Please choose another.

Anonymous said...

takde hidden cas ke? mana tau kot berderai-derai iklan masuk.. sms free tp iklan-iklan yg masuk tu tak pasai pasai kene bayor plak..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive