Saturday, October 30, 2010

Home » » Lirik Lagu 6ixth Sense - Menyesal (OST Asmara TV3)

Lirik Lagu 6ixth Sense - Menyesal (OST Asmara TV3)

Share
 

Lirik Lagu 6ixth Sense - Menyesal (OST Asmara TV3)


Lirik Lagu Sixth Sense - Menyesal

Tak pernah ku fahami ertimu padaku
Tak pernah ku mengerti hadirmu untukku
Rasa yang pernah kau bagi
Cinta yang telah kau beri

Setelah ku terjatuh baru ku sedari
Betapa kau kekasih hingga hujung hati
Rasa yang setia menanti
Cinta yang tak akan pergi

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu sambut cinta
Penawar peritku

Hanya dirimu
Tulus cintaku

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku

Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu
Sanggup cinta penawar peritku
Sanggup cinta pengusap tangisku


Cite ni dah lama start 31/8 haritu..Tapi saya baru tengok sekali minggu ni..Macam best gak..So, berminat gak la nak tengok minggu depan..Heee...Orang dah berzaman tengok aku baru nak tengok. Memang ketinggalan zaman. Lagu tema dia pun best gak dari 6ixth Sense. Sape yang tak download lagi boleh jengok kat bawah.

Nak MP3 6ixth Sense - Menyesal (OST Asmara TV3) terjah kat sini

1 comments:

handout said...

terima kasih atas lirik lagunya..
moga sukses selalu.
jika ingin tau profil saya silahkan kunjungi..
click this

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive