Tuesday, October 12, 2010

Home » » Sohaimi Mior Hassan feat. Ana Raffali & Altimet - Kalau Berpacaran Mediafire

Sohaimi Mior Hassan feat. Ana Raffali & Altimet - Kalau Berpacaran Mediafire

Share

Sohaimi Mior Hassan feat. Ana Raffali & Altimet - Kalau Berpacaran Mediafire

Baru  2 3 hari buat entri pasal lirik lagu kalau berpacaran ni, dah banyak hits yang singgah. untuk harini. Nampaknya meletup jugak lagu ni sekarang. Hasil gabungan artis lama dengan artis baru akhirnya muncul la lagu berkonsepkan irama 60-an, rock 'n' roll dan terselit elemen boria yang catchy tapi penuh dengan unsur nasihat ni..

Gandingan Sohaimi Mior Hassan yang cukup terkenal dengan suara 'macho' (Epilog Cinta Dari Bromley) bersama dengan seorang gadis ayu berbaju kurung (Anna Raffali) selain seorang Mamat Hip Hop yang 'cool' (Altimet) membawa lagu ni dengan gaya tersendiri.Kalau nak download lagu ni host dari mediafire boleh download kat sini

Kalau nak lirik lagu Sohaimi Mior Hassan feat. Ana Raffali & Altimet - Kalau Berpacaran ni boleh jengok kat entri lama kat sini 

Tengah demam...xde mood nak berblogging....:-(

:

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive