Thursday, October 28, 2010

Home » » Surat Mintak Cuti Budak Sekolah Yang Lucah

Surat Mintak Cuti Budak Sekolah Yang Lucah

Share

Surat Mintak Cuti Budak Sekolah Yang Lucah

Sebelum ni saya post entri karangan budak sekolah rendah yang buat kita meremang bulu roma, kali ni karangan yang disuruh oleh cikgu untuk buat surat kebenaran mintak cuti dari datang ke sekolah. Jom kita terjah baca karangan budak ni.

Ng Zi Wen
Soalan: Tulis satu surat memohon cuti

Hobi saya ialah memandu basikal. Pada satu hari, saya hendaklah memandu basikal ke sekolah, tiba-tiba, saya berasa nak buang air kecil. saya pun ke tepi sungai untuk buang air kecil.

Tiba-tiba, saya nampak seekor ular, saya takut dia mengigih 0l0 saya(telur kot dia nak cuba cakap dari gambar yang dia lukis tu), saya pun lari!lari-lari...lari-lari...Saya jumpa hantu yang ada satu kaki sahaja! Saya sangat takut.

Hantu itu memandu basikal saya untuk....saya(kejar la kot). saya lagi takut! Tetapi saya sangat " angry" kerana dia memandu basikal saya! Saya pun...(macam atas tu je, kejar) balik dia! Dia sangat takut, dia pun...(lari). Saya selalu...(kejar), dia selalu...(lari). tiba-tiba, dia accident! Kaki dia 2 2 pun sudah habis sekali.

Jadi, saya membawa hantu itu pergi ke hospital. inilah sebab kenapa saya tidak pergi ke sekolah semalam.



Weeeeeeeeee.....Karangan campur aduk BM dengan BI..Siap tulis mandarin  lagi tu..Haha. Hantu pun dia berani bawak g spital..Wakakakaka. Menggigih 0|0...Yang ni ke lucah tu?
Tengok surat budak tu kat bawah ni besarrrrr punyaaa...



11 comments:

Gadis~Gula~Gula said...

haha.. hantu bawak g spital.. nak melawat lah antu tuh esok petang

sue said...

Hahahhahaha...lawak..habis rojak jadinya..

zuar said...

hantu memandu basikal..bukan menunggang..pndi hntu tu..kekeke

Blog Leader said...

Cikgu dia mesti amik panadol pas tu kan...
hahaha...

zuar said...

cikgu demam kena sampuk hantu..heheh

FeeQ said...

haha ROFL

lankapo said...

ni confirm bm akan fail spm nanti hehe

Anonymous said...

hahaha..lawak gak cite nie hadoii cian cikgu die pening

zuar said...

budak baru nak blaja..dia tulis straight to da point je..yg baru nak jadi cikgu tu prepare la siap2 panadol byk2..hehe

ami said...

...ha ha ha ha....kelakarnya ... =)

Rafiezal said...

hahahaha.... lucu ke lucah, surat ni lucu arh.. byangkan mcm ne hantu kaki satu menunggang basikat? lepas tu hantar hantu gi hospital,agak2 lah doktor dgn nurse lari ke tak bila nmpak hantu? hahahahahahaha...... =)) :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive