Thursday, November 11, 2010

Home » » Bergambar di Hot FM Nite Jam I-City 2010

Bergambar di Hot FM Nite Jam I-City 2010

Share


Bergambar di Hot FM Nite Jam I-City 2010

Seperti yang dijanjikan saya bagitau sebelum ni nak buat entri pasal gambar di Hot FM Nite Jam I-City baru-baru ni. Hari ni saya dah tunaikan.(Tapi ada ke orang nak tengok?);-p. Nampak ada jugak yang masuk dari google cari video XPDC tapi tak jumpa sebab saya tak post lagi.  Nanti saya buat entri post video bahagian ke-2 pulak na.. 

Memang best konsert malam tu. Walaupun semua penonton kena hujan gerimis, tetap tak berganjak sikit pun. Siap dok rapat-rapat lagi ada la.Kuang3. Oleh sebab hujan jadi kamera tak boleh nak kuarkan. So, ada la gambar yang tak sempat nak amik. Rugi lol.Tengok la kalau nak tengok. Kalau tak nak tengok pun takpe:-D


Masa ni sebelum kami gerak ke I-City. Kat depan 7-Eleven Seksyen 7 tu

Ni la antara DJ Hot FM yang "hot"kan lagi malam tu. Ada 2 orang DJ baru




Atilia ft Monoloque(Butterfingers)

Shila

Kemunculan semula NICO selepas 14 tahun menyepi

Otai rock, XPDC ready untuk membuat persembahan

XPDC punya persembahan cukup mantap malam tu

Izo, Mael dengan Zuar


Azlan & The Typewriter


Hujan, kumpulan terakhir buat persembahan


Antara penonton yang buat semak konsert

Hujan ni..Basah naaa......

 Nak balik dah...Telinga dah bengang dua-dua belah


Bye-bye I-City..See u again..Muah3


6 comments:

RazFiRa said...

nico..??

wah ade lagu baru ke diorang??

zuar said...

xde lagu baru..just nyanyi lagu lma drg je..:-)

aNiS tHe BumbleBee said...

haah laa...ada nampak gambar hantu kt i-city tu.keh3x!

Heidi Shafiq said...

smart la.. best giler..

Anonymous said...

pakai baju Hujan..patot la hujan ;p ;p

--sayer ;p--

Sae said...

arghhhh apsal tak ajakk!!!! hehe~ tiba2...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive