Friday, November 12, 2010

Home » , » Breakfast Band - Bagai Puteri(OST Tudung Ekspres) + Lirik

Breakfast Band - Bagai Puteri(OST Tudung Ekspres) + Lirik

Share


Breakfast Band - Bagai Puteri(OST Tudung Ekspres) + Lirik

Pernah tengok drama Tudung Ekspres kat Astro tak?Kalau nak tau Breakfast Band la yang nyanyi lagu tema drama tu. Lagu tu bertajuk Bagaikan Puteri. Sangat-sangat best. Band ni tak lama lagi akan setaraf Bunkface, Hujan dan yang seangkatan dengannya kalau diorang teruskan dengan karya-karya segar macam single ni. Muzik diorang pun sedap...Macam muzik band Radja pun ada gak:-). Kalau nak berkenalan dengan band ni bolehla add Facebook Breakfast Band. Jangan lupa support band-band tempatan. Single ke-2 Breakfast Band - Hentikan.


Komposer: Naz
Lirik: Naz
Penerbit dan Producer: Canggong Production
Sound Engineer: Awang BPR
Studio Rakaman: Datacrest Studio & Canggong Production
Website: http://breakfastband.webs.com 

Vokalis: Azri
Gitar: Naz
Gitar: Awal
Bass: Ary
Drum: Rezz


Lirik Lagu Breakfast Band - Bagai Puteri(OST Tudung Ekspres) 

Jika aku jadi bintang
Kan ku beri kamu
Cahaya sinar cinta yang terang
Bagai puteri
Cantik sekali
Indah senyummu penawar hati

(**)
Kau gadisku mimpi
Dalam tidurku
Tak puas malamku bersamamu.. oh
Ku berlari jauh mengejar cintamu
Agar kau kan menjadi milikku

(*)
Hati, hatiku runsing
Bila kau tiada takkan sempurna rasa
Jiwaku oh
Aku perlu kamu
Aku cinta kamu
Aku sayang kamu ..

oooh yeahh..

(Ulang *)
(Ulang **)





Download MP3 Breakfast Band - Bagai Puteri

7 comments:

suzie rahman said...

adeh jth cnta lah kt ary

zuar said...

saya jatuh cinta dgn lagu2 drg..:-D

wazy said...

perghh lagu ni layan bro
heheh

zuar said...

memang layan bro..ada 2 single drg..xlama lagi femes ni band ni..lagi satu single drg best gak.muzik drg leh thn

Anonymous said...

syok lah....layan jer lagu dia.....hehehehehe

Anonymous said...

terbaik lah band ni harap akan melonjak naik

Anonymous said...

layari website breakfast band...

htpp://breakfastband.webs.com

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive