Monday, November 1, 2010

Home » » Earnings Nuffnang Dah Cukup.Nak Cash Out Ke Tak?

Earnings Nuffnang Dah Cukup.Nak Cash Out Ke Tak?

Share


Earnings Nuffnang Cukup Dah.Nak Cash Out Ke Tak Nak?

Pagi tadi lepas bangun tido cek terus bukak website Nuffnang nak engok earnings makin bertambah ke tak. Nak tengok kot-kot dapat Buffered Earning baru minggu ni..Tapi.........Malang sungguh..Buffered Earnings baru tak dapat tapi yang ada pulak dah tamat tempoh kempen..Heeee..3 Buffered Earnings dah masuk lam Metered Earnings, jumlah semua yang terkumpul masuk dah lam akaun. Dapat la sebanyak yang dalam gambar kat bawah ni setelah sekian lama..Lama mana?Ntah.Tak hengat lama mana. Tapi baru lagi dari Anis The Bumblebee..Huhu. Sebab pe baru lagi? Sebab dia la yang bagitau pasal Geli2 Status Nuffnang(Glitterati) ni kat cek. Tq Puan Anis...Heee...Puan la sebab dah kawin..:-D. 

Sebelum ni pakai Advertlerts dengan Nuffnang sekali. Tapi ada la RM60 hinggit lam akaun Advertlerts. Nak dapat banyak tu punya la lama. Lepas buang Advertlerts tu n then dapat Glitterati Status, mencanak la jugak earnings tu naik walaupun tak la macam orang lain..Alhamdulillah..Lepas setia dengan Nuffnang ni, makin bertambah-tambah la earnings masuk sampai la sekarang. Walaupun tak la banyak tapi tetap bersyukur apa yang ada..:-D. 


Ni la jumlah earnings yang ada setakat hari ni.



Lepas kempen 3 Buffered Earnings tamat tinggal la lagi 2 Buffered Earnings.......................



Bila la nak dapat lagi Buffered Earnings yang len ni..Nak kena baca mantra gak ke???       Oh!Tidak..Aku hanya mampu berdoa supaya dimurahkan rezeki sambil berusaha lebih lagi..:-D. So, nak cash out lagi tak ni ek? Tak mo lagi..Nak tunggu cukup RM100 dulu baru nak kuarkan. Minggu depan cukup la kot kan..Harap-harap macam tu la..Lagi 2 Buffered Earning yang ada ni janganla tamat kempen lagi naa...Kalu bulih masuk la yang len pulak.

Haaa...Disebabkan Anis The Bumblebee yang bagitau pasal Geli2 Status tu dulu,  apa kata kita pi serang rumah dia kat Sri Lanka nu..Opsss!!!Dia orang Malaysia..Tapi menetap di Sri Lanka. Bukan serang rumah dia tapi blog dia..Hahaha.Tunggu la ye mak cik kami nak serang........



6 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

Bluweeeekk!!


dah cashout besok,jgn buat2 xtau plak.sila belanja kami 3 beranak ni.Uyin saja nk order 3pinggan spageti,steak,dgn fish&chips.Tu baru uyin.anak tu.Yg mak pak dia dalam 6pinggan sorang tu cukup laaa kan.wahahahaaa!

nurezzat said...

besttttt nyee.. huhu..
saya o sen lagi.. hahaha

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

simpan lah dl.. tp jgn simpan byk2 lak kang skali nak cashout mencanak gak nuffnang nak byr..

nasarudin said...

gempak siot..

zuar said...

anis transformers: xde punye...nak simpan beli blackberry storm riders..kekekeke.nanti belanja kang mkn byk xleh bgn plak dok dpn komputer tu..wakakaka

nurezzat: xpe..nanti banyak la tu..gunakan 18 teknik promosi blog ni..hehe
http://zuarxpdc.blogspot.com/2009/12/18-teknik-mudah-promosi-blog.html

mizi: aah..igt cmtu gak..nak simpan dlu..klu skt2 ni dpt nnti kejap je hbs.:-D.tapi xtau la ble bleh dpt byk2.:-D

nasarudin: xgempak pun bro.ni kira sikit la klu nak banding ngn org lain.sikit2 pun terima kt kasih nuffnang..bg jgk dari xde:-D

esbihani said...

cikit2 lama2 jadi bukit, baru je join 2 minggu, earning 15 sen tak naik2, he he alhamdulillah

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive