Tuesday, November 9, 2010

Home » , » Noh Hujan,Mizz Nina Nak Bertunang?Bila Nak Kawin?

Noh Hujan,Mizz Nina Nak Bertunang?Bila Nak Kawin?

Share

 Noh Hujan,Mizz Nina Nak Bertunang?Bila Nak Kawin?

Tak pernah tulis gosip-gosip artis sebelum ni tiba-tiba terfikir nak tulis pasal gosip artis pulak hari ni. Bukan apa, sekali-sekala nak tahu jugak perkembangan artis tanah air ni. Lagi pun artis yang nak digosipkan ni pun bukan jalang-jalang calang-calang orang. Memang famous wa cakap lu. 

Mesti anda dah tahu sapa artis tu dah tajuk pun besar kat atas tu kan. Sapa tak kenal Noh Hujan dengan Mizz Nina. Siapa Mizz Nina??? Mizz Nina tiba-tiba naik bila lagu beliau yang berduet dengan artis Hollywood iaitu Colby O`Donnis bertajuk What You Waiting For. Lagu ni dengarnya bukan famous di Malaysia saja tapi ada di carta-carta lagu di Hollywood. Biasa la..Colby O` Donnis kan terkenal sebab beliau pernah join venture dengan Lady Gaga. Kenal tak Lady Gaga?? Selain tu jugak Mizz Nina merupakan anak kepada Pengerusi Kumpulan AmBank Berhad, Tan Sri Azman Hashim. Perghhhh!! Noh Hujan??Kenal tak??Malas nak habaq kalau kenai.


Berbalik kepada cerita asal, dengar cerita Noh dan Mizz Nina akan bertunang tak lama lagi. Kalau betul Alhamdulillah....Dua-dua sepadan kan. Noh pun segak, Mizz Nina pun sweet....Muah3!!Noh pun dah buat lagu bertajuk Kurnia untuk album baru Mizz Nina. Bertuah tuan punya badan noo ada orang sayang siap buat lagu lagi. Gosip-gosip terbaru jugak menyebut yang mereka berdua ni akan mengumumkan tarikh perkahwinan pertunangan pada 16 September November ni...Jeles-jeles!!!!Pakat-pakat tunggu la no...Semoga berbahagia....

Jom terjah gambar-gambar XXX panas diorang

2 comments:

nony said...

hot nyerr mizz nina..i like, i like...
lagu pn zessss zilesss

zuar said...

sebab tu la tgh jeles ni...hmmmm

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive