Monday, November 15, 2010

Home » » Nombor Rahsia di zuarxpdc.com

Nombor Rahsia di zuarxpdc.com

Share

Nombor Rahsia di zuarxpdc.com

Apa yang rahsianya? Syyyyyyhhh....Tapi ni bukan cinta syhhhhh...Ada banyak nombor rahsia yang saya dah pun dedahkan. Kalau dah bagitau tak nama rahsia lagi dah sebab nombor-nombor ni saya dah post kat entri. Walaupun ni bukan rahsia kerajaan mahupun rahsia CIA tapi nombor-nombor ni memainkan peranan penting sebagai tarikan untuk pembaca lebih peka bila ada entri yang berkaitan dengan nombor. OK la, saya cuma nak refresh balik artikel lama-lama supaya anda yang terlepas baca boleh baca semula. Banyak sangat membebel boleh buat orang bosan. Jom tengok apa nombor-nombor rahsia yang dah didedahkan tu:






















Tiada paksaan untuk mengomen di sini..Kalau rajin komen la k..Saya tau ramai yang jadi silent reader.:-). Last entri sebelum zuarxpdc balik kampung dan entri terakhir bergelar pelajar Ijazah Sarjana Muda Sains Pentadbiran di UiTM Shah Alam:-D.

10 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

kem salam kt org kampung sadik hoi! org kg ketiak,kg bokbak,kg sera,kampung apa lagi tah.dengan ucapan kalau makan gulai batang pisang,ingat2lah org kg yg diperantaun ni.hahahaha!

y@n@ M!B said...

no atm pun guna no rahsia ni gak ke? hihi~

slmt hari raya aidiladha..bila konvo? =)

zuar said...

yana: konvo bln 6 thn dpn..lmbt lg.huhu
anis: dok kt sri lanka diam2!jgn dok sebok.kekeke

yanmie said...

Salam,

no ekor no rahsia tak? ehehe :P


www.yanmieonline.com

zuar said...

kak yan: nombor ekor kat kedai sport toto..cni xde..hehe.btw thanks sbb sudi singgah cni:-D

♦♦orked♦♦ said...

link cinta syhh tu x best.
mengaibkan org dan buat org hilang hormat.

btw, follow blog ni. byk info.
thanks!!=)

♦♦orked♦♦ said...

OMG!!!!
FF and AG baru tgh cakap pasal cerita 'cinta syhh' tu kt hot td.

Bro Framestone said...

he...23x sudah habis berlajar la nie ek

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

zuar said...

orked: drg smbg pe?huhu

bro framestone: dah hbs..tgh mncari keje bro..keje kosong..mari3..hahahaha

Syakir said...

nak komen jugak..
hahaha

Follow blg aku - http://amirul-syakir95.blogspot.com/

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive