Thursday, November 11, 2010

Home » » Persembahan XPDC di Hot FM Nite Jam I-City 2010

Persembahan XPDC di Hot FM Nite Jam I-City 2010

Share

Persembahan XPDC di Hot FM Nite Jam I-City 2010

Jangan salah sangka, gua bukanlah orang disebalik tabir kumpulan XPDC apatah lagi ahli XPDC, gua cuma peminat setia yang selalu layan lagu XPDC bermula dari album Darjah Satu hinggalah Rasopariso 2010. Jadi, kepada peminat kumpulan XPDC ni yang belum lagi dapatkan album terbaru iaitu Rasopariso bolehla beli cepat. Macam pisang goreng gua cakap sama lu...Lagi satu, dapatkan yang ORIGINAL!:-D

Mesti ramai peminat otai rock kumpulan XPDC nak tengok konsert masa XPDC buat persembahan kat I-City haritu kan. Best wooo..Tapi Mael nyanyi sora kadang-kadang sangkut.  Standard r tu kan. Kepada peminat-peminat XPDC yang lain tak dapat tengok persembahan haritu boleh lah tengok video kat bawah ni. Video ni pun bukan gua yang ambik. Gua search dari youtube je. Kredit to orang yang upload ni:-D. Kita rock sama-sama ok!!

Ni cover album XPDC - Rasopariso 2010(Reunion)
 


XPDC - Hidup Bersama Hot FM Nite Jam I-City




XPDC - Semangat Yang Hilang Hot FM Nite Jam I-City

2 comments:

wazy said...

wahhh
masih mantap persembahan dorang
hidup XPDC

zuar said...

memang mantap lg bro..muzik drg still mcm dulu..tp suara standard la kn..makin berumur mn larat nk trk tinggi2..hehe

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive